Диета със сокове

Диета със сокове Все повече хора страдат от проблеми с храносмилането или наднормено тегло. Основните причини обикновено са твърде ниска двигателна активност и неправилно хранене. Това може да e причина за неспокоен сън, умора, главоболие, проблеми с кръвообращението и дисбаланс на рН.

С диета със сокове и редовни упражнения може да се постигне положителен ефект върху цялото тяло (физиологически върху метаболизма, но също така и психологически). Това се обяснява с прочистването, изчистването и интоксикацията.

По време на диета със сокове се консумират за определен период от време само плодови и зеленчукови сокове, чай и вода.

Ползата от диетата на сокове и разликата между нея и пълния пост или лечебното гладуване е, че плодовите и зеленчукови сокове предоставят на тялото много от необходимите основни витамини и хранителни вещества.

Диетата със сокове може също така да спомогне за развитието на правилни навици за хранене и пиене, както и да създаде самочувствие.

"Здравословна седмица" на Биота е развита след консултация с квалифицирани диетолози. Благодарение на оптималната комбинация от висококачествени органични плодови и зеленчукови сокове на тялото се предоставят всички основни хранителни вещества, необходими по време на диета, като в същото време със седмичния курс тялото се прочиства. "Здравословна седмица" на Биота се препоръчва за всички възрасти.

Диета със сокове Пакетът съдържа 2 бутилки Биота Вита 7, Напитка на Биота за храносмилането, Червен сок на Биота, Зеленчуков коктейл на Биота, 3 бутилки Напитка Здраве, 100 г ленено семе и 75 г билков чай, както и подробно ръководство с много обяснения и полезни съвети. Пакетът "Здравословна седмица" на Биота съдържа всичко необходимо за успешна седмица на сокове.

Опитайте Чай Красиво тяло - оказва благоприятен ефект на телесното тегло