Козметика от Адриана Карембьо

Козметика от Адриана Карембьо

Адриана Карембьо е родена в град Брендзо, Словакия през 1971. Следва медицина, но става една от най-известните топ-модели в света.

Повече от 16 години топ моделът Адриана Карембьо рекламира продуктите на най-големите световни марки в областта на козметиката и парфюмерията. Неотдавна, обогатена от този свой опит, тя решава да открие своя собствена линия козметика, която е пред назначена за професионалистите в бранша - SILICIUM+.

Акцентът в продуктите от серията SILICIUM+ е поставен върху хидратирането и подмладяването на кожата. За целта са подбрани високотехнологични активни вещества, които имат силни терапевтични свойства, а също така са с естествен произход и са безвредни. Не по-малко внимание е обърнато и на удобството и удоволствието при ползването на тази иновативна козметика – нейните топящи се и леки текстури са с богат и наситен женствен аромат. За създаването на продуктите водеща роля има Жак Айо, химик и доктор по фармация, който дълги години е работил за големи козметични фирми.

За по-голяма ефикасност и сигурност на продуктите самата Адриана Карембьо тества върху себе си всеки нов продукт от своята марка, преди да го одобри за пускане в масово производство и на пазара.

Според проучване на фирмата производител почти 50% от пазара на козметика се пада на продуктите за подмладяване, а близо 30% - на тези за хидратация. Следователно 80% от очакванията на клиентите биха могли да бъдат задоволени с продукти на марката SILICIUM+, която съдържа три основни линии – бяла козметика, грим и SPA, като също така има и мъжка серия. Една от най-важните съставки в серията са органичните силикати, които участват в множество функции на организма – спомагат за задържането на калция, регулират производството на фибробласти и благоприятстват регенерирането на еластиновите и колагеновите фибри.

Козметика от Адриана Карембьо



Продуктите от серията SILICIUM+ могат да се закупят от онлайн магазинa на kozmetikata.com