Мъжете изпращат 2009 г. със стил

Vogue обяви Алекса Чънг за най-стилна жена на 2009

Независимо какви са плановете ви, едно е ясно, че тази Нова година има всички шансове да се превърне в паметна нощ с много блясък и стил, дори и за мъжете, пишат испански медии.

Първото десетилетие на новия век върви към своя край, а все повече мъже искат да кажат сбогом на 2009 г., облечени в най-хубавите си дрехи, за да прекарат един незабравим празник със семейството и приятелите си.

Преди всичко, за тази цел мъжете също трябва да послушат някои съвети и да отделят малко време за себе си. Козметичните центрове предлагат процедури не само за жените. Няколко дни преди 31 декември, отидете на масаж за мъже, прически и гладко бръснене, за да изглеждате наистина добре в празничната нощ.

Мъжете не трябва да забравят, че най- добрите съвети могат да получат само от приятелките си. Все пак не трябва да се пропуска, че жените са експерти за идеалния външен вид, независимо от повода. Ако искате да изглеждате добре, откраднете някои от техните трикове.

Купете си нови обувки и изберете елегантна риза вместо тениска. Изключително важно е да съчетаете цветовете на дрехите си, така че да си подхождат един с друг. Освен външния вид за едно великолепно прекарване е нужно да бъдете и отговорни. Оставете ключовете на колата вкъщи и вземете такси. Пийте много вода, ако искате да се забавлявате, а не да страдате от отрицателното въздействие на алкохола.

Традицията на червеното отново е на мода. Тенденцията да се носи червено на Нова година не е запазена марка само за момичетата. Бельо в този цвят в специалната вечер е идеална възможност и за мъжете. БГНЕС