NIVEA VISAGE представя нов продукт от серията DNAge

DNAge Cell Renewal Firm & Glow разкрасява в дълбочина

DNAge Cell Renewal Firm & Glow

Изследователите Грижа за кожата в Beiersdorf оптимизираха успешната формула на DNAge и създоха нов продукт за стягането й – NIVEA VISAGE DNAge Cell Renewal Firm & Glow.

Той увеличава темпа на клетъчно възобновяване и предпазва клетъчното ДНК от външни влияния. Съдържа креатин, който стимулира производството на колаген, отговорен за запазване плътността на кожата. DNAge Firm & Glow увеличава степента на възобновяване на клетките на епидермиса, предпазва клетъчното ДНК от външни влияния и придава плътност на кожата.
Освен това, разкрасяващата формула съдържа светлоотразяващи пигменти, който придават на тена освежен и сияен вид. По този начин кожата не само придобива повече плътност, но и незабавно я прави по-красива.

Уплътняващия ефект започва в дермиса, по-дълбокия слой на кожата.
Тук колагена спомага запазването на плътността и младежкия вид на кожата – и точно тук се проявяват първите признаци на остаряването.

Чрез използването на иновативния мултифотонен микроскоп, изследователите в NIVEA VISAGE за първи път успяха ‘ин виво’ да изучат и визуализират структурата на колагеновите мрежи в дермиса.

3D изображенията постигнати с новия лазерен сканиращ микроскоп изобразяват колагеновите фибри, обект на специфична повреда от външни влияния като UV лъчи. Като резултат, кожата губи еластичността и плътността си.