Иван и Вихра сключват брак догодина през лятото

Тв семейството Иван и Вихра са сгодени от месец, а през лятото следващата година най-накрая смятат да сключат граждански брак, разкриха двамата пред журналистката Нина Никол. Специално за корицата на сп. ОК водещите пуснаха екипа у дома си и дори включиха 4-годишната си дъщеричка Ава във фотосесията. А малката позираше все едно цял живот пред камерата е стояла.

 Иван и Вихра сключват брак догодина през лятото

“Нямаме амбиции детето ни да се занимава с телевизия, тя ще прецени каква да стане като порасне” – разсъждава върху живота на дъщеря си Иван. И призава, че е готов да отгледа още две деца, макар че трудно е понесъл раждането на Вихра. “Тя се роди в 9 сутринта и аз до 10 часа вече бях мъртво пиян. На следващия ден припаднах” – разкри водещият. “Беше много смешно, защото аз бях след реанимация, детето е на един ден, той идва да го види след пиянската нощ, изведнъж му стана лошо, от порите му започнаха да излизат вадички и той наистина припадна. При което всички лекари започнаха да се грижат за него, пък ние с бебето останахме на заден план” – допълва половинката му. Двамата са заедно вече “мнооого години”, но все нямат време да узаконят любовта си, е вече са го решили.

Според Иван следващото лято най-вероятно ще се оженят, защото ще имат повече време.

“Нямам нищо против брака, защото така ще направя жената до мен още по-щастлива. Смятам да направя голям купон, който да продължи една седмица и Андрей със сигурност ще е кум, както аз му бях на неговата сватба”.

А Вихра допълва: “Със сигурност няма да е бяла роклята ми, а ще е нещо по-шантаво, защото обичам по-екстравагантния стил, макар че Иван не ме подкрепя, но аз искам да съм шантава в деня на брака си”.

Иван обаче обещава, че няма да танцува, защото е ужасен тацьор, дори и във ВИП денс не би танцувал, макар че Вихра разкрива, че е невероятен в рокендрола. Той я контрира: “Глупости , не мога да танцувам въобще, а това, което правя по дискотеките е по-скоро смешно. Никога за нищо на света не бих участвал в риалити формат, какъвто и да е той, защото това не е риалити формат, а риалити за пред хората, това е формат, зад който стоят редактори, които инспирират участниците да правят неща, които никога не биха направили”.

За първата им среща, за малките им лудости, за новите им тв проекти, за битовите кавги, грижите за детето, за истинската причина Иван и Андрей да напуснат Би Ти Ви, за театралните амбиции на Иван и шопинг-манията на Вихра, за моногамията, за любимите преживявания с приятелите и защо Андрей всъщност се ожени за Даниела ще прочетете само в новия брой на ОК!

Снимка: Списание ОК!