Зад всеки успех стои поне една жена

Време е да потърсим промяна в мащабите на изкуството, модата и фотографията. Напълно в духа на иновативните фотосесии модна къща Ariston S ни въвежда в една по-различна представа за света и ролята на жената в него. Концепцията произтича от желанието да се улови изкуството в модата, което да се издигне над ежедневните и обичайните й прояви. Елегантните тоалети са представени като инструмент в ръцете на жената, която знае какво иска и как да го получи.

 Зад всеки успех стои поне една жена

Модерните времена значително променят представителките на нежния пол и им отреждат нов статут в обществото. Зад всеки успех стои поне една жена, въпреки че тя все още не е достигнала зенита на своето съществуване. Принудена да извоюва мястото, към което се стреми, и с риск да манипулира ситуации и отношения, тя - по-слабата – е поела към позиции „строго резервирани” за мъже. В кампания „Силният пол” на Ariston S се преплитат духовни, морални, социални и чисто човешки сблъсъци. Силното творческо послание изразява идеята, че съвременната жена е независима, изтънчена, провокативна и властна.

 Зад всеки успех стои поне една жена

От една страна дамата от „Силният пол” на Ariston S е магнетична и загадъчна, а от друга смела, решителна и манипулативна, жертва на обстоятелствата, но с огнена чувственост и вяра. В нея се срещат силата на един твърд характер, който иска да покори света, с женската чувственост и красота.

 Зад всеки успех стои поне една жена

Тоалетите, цялостният стайлинг на визията в крак с времето и актуалността на социалната роля на жената отразяват „Силният пол” на Ariston S. Елементите показват любовта към свободата, желанието за успех в семейството, професията и обществото, намекват за лидерство, проектирано в стремежа на компанията да разчупи съществуващите норми.

 Зад всеки успех стои поне една жена

България се намира в етап, в който спокойно можем да говорим за изкуство и мода. „Силният пол” на Ariston S представя нов социален статус за конкретна категория жени, красота, стил, сила на духа и борбеност. Ако кадрите ви запленят, то непременно разгледайте цялостните продукции на адрес www.ariston-s.com.