Съвършена красота с Fresh Caviаr


Теодора Денева

  Съвършена красота с Fresh Caviаr

Fresh Caviаr е професионална процедура, при която се използват клетките от пресен хайвер за интензивна регенерация на по-зрялата кожа. Хайверът е рядка субстанция, богата на хранителна материя, която стимулира клетъчният метаболизъм в дълбочина, като се активира синтезът на колаген и фибронектин. Така кожата става по-еластична, стегната и видимо по-гладка. Съдържащият се в продуктите натурален бактериостатичен агент, с растителен произход, ги прави подходящи дори и за най-чувствителната кожа.

Терапията с клетки от пресен хайвер е препоръчителна за всяка една жена, която е решена упорито да се бори с видимите признаци на стареене на кожата.

Процедурата започва задължително първо с почистване и тонизиране кожата на лицето, след което се пристъпва към пилинг и отстраняване на мъртвите клетки. Тази стъпка е от голямо значение, защото по този начин всички ценни съставки на пресния хайвер могат свободно да проникнат в кожата в дълбочина. Така, вече върху добре почистената кожа, с помощта на марля, се нанасят хайверните перли. Марлята се притиска, за да може кожата да попие освободилите се активни съставки от хайвера.

Благодарение на съдържащите се в екстракта Aquaxyl (реструктуриращ компонент ) и ДНК, кожата се овлажнява, подхранва и регенерира.

Следващата стъпка е дълъг релаксиращ масаж с богато хайверено масло, съдържащо екстракт от хайвер на сьомга, витамин Е, сусамово и слънчогледово масло, както и масло от сладък бадем .

На края за стягане на кожата на лицето се използва маска от черен хайвер, богата на много минерали и морски седименти. След 15-20 мин. маската се снема и с лек масаж върху лицето се нанася стягащ флуид ( Fresh Caviar Firming Fluid )и овлажняващ крем ( Fresh Caviar Moisturizing Cream ).

За по-дълготраен резултат е препоръчително съчетаването на професионалните процедури с необходимия брой процедури с продукти от линията за домашна употреба.

  Съвършена красота с Fresh Caviаr