Triumph представя Разноликата женственост

Силвия Мадина

Вдъхновени от необятната женска същност в нейните различни измерения, модните експерти от Triumph създадоха разнообразна и провокативна колекция за есенно-зимния сезон. С фантастичен дизайн, луксозни материи и изтънчен стил, тя сбъдва и най-интимните мечти на дамите. Игрива романтика, съблазнителна увереност, изчистена елегантност, динамична модерност – темите от новата колекция на Triumph предлагат специални изненади за всяка дама.

Коя жена не обича да бъде глезена, особено в студените зимни дни? Модните концепции и иновативни теми, представени в колекция Есен-Зима 2009/2010 на Triumph, могат да сбъднат всички желания.

Triumph

Очарователната модна концепция NEWSTALGIA е в ретро стил. Луксозните серии Revival Feelings, Nostalgic Emotion, Eternal Feelings и Angel Curves придават бляскава, привлекателна и екстравагантна визия на дамите. Фешън акцентите като модерната цветова комбинация между светло кафяво и тюркоаз, розово и убито кафяво, фините материи като сатен и чувствена дантела с флорални мотиви, както и бляскавите ефекти, които постигат оригинална ретро визия, превръщат моделите в истински “от-котюр” творения. Пленителното деколте на сексапилния сутиен с push-up ефект Revival Feelings, както и перфектната кройка на колана за жартиери с висока талия от дантела с носталгичен привкус, впечатляват изисканите ценителки на бельото. Чаровната линията Nostalgic Emotion, която включва елегантен подплатен сутиен и макси с висока талия от дантела и сатен на фини точки, е подходяща за дамите с изтънчен моден усет. С характерна лекота и в нова носталгична тоналност на розовото, дантеленият модел от настоящата линия Eternal Feelings дискретно приканва към флирт с финото си райе и нежните тюлени панделки. Друга екстравагантна изненада в колекцията е дълбоко изрязаният сутиен в чувствено кафяв цвят от линията Angel Curves.

Triumph

На романтичните дами Triumph предлага модната тема SHADES OF ROMANCE. Перфектни форми, ултра нежни материи и фантастични цветове, комбинирани с чувствената елегантност на есента и романтизма на зимата. Сериите Sensual Passion и True Curves представят ода на женствеността и нейните вариации, като предлагат сутиени и с голям размер чашки.

Женствените комбинации от нежна дантела в черно или бяло, ефирни тюлени волани, копчета и панделки превръщат серията Sensual Passion в атрактивно предизвикателство за дамите.

Triumph

В наситено черно или нежна ванила, моделите от серията True Curves очароват с красиво хармонизираната комбинация от гладки чашки и оригинални бродирани мотиви. Специален акцент тук са мултифункционалните презрамки, които в зависимост от тоалета, могат да се закопчават по различни начини. Моделите от серията Natural Curves, изработени от естествен и нежен бляскав сатен в елегантно черно и предизвикателно бургундово червено, разкриват страстното и загадъчно измерение на женствеността.

www.triumph.com

Снимки:
1.Revival Feelings
2.Nostalgic Emotion
3.True Curves
Фото: © Triumph

Чети повече във Fashion Lifestyle Magazine.