Летен хит: цветните камъни

Днес като че ли дрехите и бижутата си смениха местата: блузите и роклите служат само за декорация на разкошните и оригинални украшения.

От една страна, за това способстват тенденции, диктувани от едноцветните и натурални платове, а от друга – желанието на дизайнерите да превърнат жените в прекрасни нимфи. Ерата на сдържаността и лаконичността отмина и настана време за отхвърляне на скромността.

Летен хит: цветните камъниПластмасата, която беше толкова популярна за всекидневната бижутерия отстъпи мястото си на камъка, дървото, стъклото, метала и бисера.
Ако искате да сте в крак с модата, вие трябва първо, да попълните колекцията си от украшения и второ, да не се спирате само на традиционните пръстени, гривни и верижки от злато и сребро. Вие се нуждаете от големи изкуствени камъни с форма на цветя и плодове, кристали и всевъзможни абстрактни форми.

Ярките и цветни камъни, многоредовите гердани от мъниста с различни форми и оттенъци, етно дървени колиета, морските миди и т.н. ще променят вашия облик и ще ви направят неотразими.

Максималната оригиналност и разкош продължава при пръстените, гривните и дори ръкавелите. Последните преди се смятаха за напълно мъжки аксесоар, но днес това не е така. Ярките и необичайни ръкавели стоят необичайно и привлекателно върху строгите официални ризи.

Ако китките на вашите ръце са оголени, украсете ги с гривни. С няколко. С много гривни. Това е едва ли не единственият случай, когато можете да си сложите “всичко, което имате едновременно” и да изглеждате стилно. Гривните трябва да бъдат с прости форми и необикновени орнаменти.

Пръстените също са масивни, с ярки камъни, неочаквани форми внушителни размери. Слагайте по 2-3 и всичките на един пръст.

Съветваме ви да не съчетавате колието, гривните и пръстените. Редувайте ги и акцентирайте само върху един от аксесоарите. Позволявайте на всеки един от тях да изпъкне. За да се откроите и вие.

Източник: tiabg.com