Пет модни грешки, които се случва да правим понякога всички

   Жените завиждат най-много на тялото на Меган Фокс

На много дами, дори и най-модерните между нас, се е случвало да бъркат по едно или друго време. Но, докато за някои от фаловете може да се обвини модата по това време, то за други те са просто наша недомислица, без значение къде сте ги носили.

Тук ще опишем пет грешки, които никога не трябва да повтаряте отново.

Показване бельото над линията на дрехите

Ако носите светли или прилепнали панталони или поли не си слагайте тъмно бельо отдолу. Дори ако бельото ви е бяло, се уверете, че ластиците не се показват навън. Също така избягвайте да си купувате панталони, които са с много ниска или бельо с висока талия. Дори, ако бельото ви е много хубаво, няма нужда вашите колеги да го виждат. Освен, разбира се, ако не искате да си направите среща с тях.

Носене на отворени отпред обувки с чорапи

Сандалите с каишки са прекрасни за лятото, но когато времето застудее достатъчно за дълги чорапи, време е да приберете в шкафа вашите обувки без пръсти.
Не носете отворени обувки с дебели чорапи. Дори, когато сте на официално събитие и не можете да избегнете обувките с отворени пръсти не обувайте дебел чорап, а само много фини дамски чоропогащник или силиконови чорапи, предназначени точно за такива обувки. В противен случай ще трябва просто да се усмихнете и да издържите на студа.

Напасването на главата с краката

Вместо да се обличате едноцветно, използвайте един цвят, например черното, като основа и после вземете още един цвят по ваш избор. Върху тях поставете трети по-светъл цвят, просто за да имате допълнителен акцент.

Носенето на дрехи, които не са ви по мярка

Това е често срещана грешка и сериозно модно престъпление.
Ако вашите дрехи ви пречат да се движите, значи са твърде тесни! Ако бедрата ви се чувстват изтръпнали, когато махнете тези дънки, оставете ги на рафта. Ако имате набрани ивици от бедро до бедро, когато носите някоя пола или рокля, значи не са ви по мярка. Вие сте пищна и трябва да се гордеете с това, което имате. Но вие също трябва да носите дрехи, които ласкаят тялото ви.

Ако стомахът е проблемната ви област, не носете панталони, които са твърде прилепнали на талията. Ще изглеждате като нацедена в тях. Това е причината да слагат огледала за виждане от три страни в пробните, за да видим, какво наистина се вижда от всички страни. Вярвайте на това, което виждате.

Носенето на гуменки или маратонки

Тези малки чудеса имат място във всеки един гардероб, но трябва да помним за къде са предназначени: за спортуване и за неделните следобедни разходки. Те не са за офиса. Ако не можете да носите високи токчета, инвестирайте в обувчици тип балерински. Те са удобни и стилни. Сложете ги за вашето ежедневие. Изглеждат по-добре от гуменки.

Източник: kozmetikata.com