Булка 2009 Астела - Приказни рокли за модерни принцеси

Сексът и градът в новата булчинска колекция на Астела

Жените винаги са искали в сватбения си ден да се чувстват като принцеси от романтична приказка. В двадесет и първи век принцесите са много по-различни. Сякаш извадени направо от емблематичния филм „Сексът и градът” те са свежи, предизвикателни, винаги в крак с модните тенденции, които не просто следват, но предричат с неустоима дързост и сексапил. Днешните булки искат не просто романтична визия, а визия, съчетаваща красивото с предизвикателното и модерното, шика и кокетството, която постигат с решителност и фино умение да откриват нови хоризонти в класическите традиции. Към тези качества прибавяме и не по-малко важното – желанието да се чувстват удобно.

С две думи днешните принцеси искат всичко. И го искат днес.

 Булка 2009 Астела  Булка 2009 Астела

 Булка 2009 Астела  Булка 2009 Астела

Правилният избор не винаги е най-трудният. Модната марка Astella обхваща всичко това в новата си колекция Sex and the City за лято 2009. В ролята на Кари Брадшоу от едноименния филм във фотосесията на Astella влиза супер моделът Кристина Милева, която започва своята кариера в чужбина с фотосесия за Vogue Sposa Italy. Снимките от новия каталог на марката са дело на фотографа Васил Германов за Дилян Марков Студио. Булката, която се усмихва от красивите фотоси не спира да се забавлява, тя сияе и е повече от щастлива, защото знае че е направила правилният избор. Всичко, което е поискала, е получила днес.

 Булка 2009 Астела  Булка 2009 Астела

 Булка 2009 Астела  Булка 2009 Астела

Материите в новата колекция на Astella са леки и много ефирни и придават фееричност на така желаните и актуални пищни поли. Органзата се е наложила като абсолютен фаворит, но присъстват и акцентите от дантела и тюл.

Напълно в духа на култовата концепция са моделите, съчетаващи ефирност и грация със загадъчност и секси детайли. Особено интересен и в тематиката на „Сексът и градът” е моделът, с който можете да се появите в църквата като героиня, излязла от вълшебна приказка, а в разгара на танците да отстраните долната част и да превърнете в къса рокличка, с която да танцувате ослепителна и секси в най-романтичния ден от живота си.

Модната марка предлага и богат избор от аксесоари – красиви диадеми с цветя, портмонета-плик от сатен и дантела, чантички от органза и тюл, които перфектно допълват визията на съвременната булка.