Свежест и грижа с NIVEA Intimate

   Свежест и грижа с NIVEA Intimate

Всекидневното вземане на душ или вана, използвайки сапун или душ гел е съвсем естествено. Тези продукти, обаче, не са подходящи за поддържане на интимната хигиена, тъй като това, което е полезно и приятно за кожата на тялото, може да навреди на деликатната интимна област.

Интимната област има по-ниско pH /показател 4,6/ от останалите части на тялото /показател 5,5/, което означава по-висока киселинност. Ниският pH показател е бариера срещу болестотворните микроорганизми и същевременно е благоприятен за полезни бактерии, които се намират в естествената среда на интимната зона. Ето защо е изключително важно да се поддържа деликатният pH баланс. В противен случай се създават предпоставки за развитие на вредни за интимната област микроби и поява на дразнене, сърбежи, зачервяване, инфекции.

   Свежест и грижа с NIVEA Intimate

Серията за интимна хигиена NIVEA Intimate надеждно предпазва от възникването на такъв проблем, като осигурява деликатно почистване на интимната област, без да променя физиологичния й баланс.

Съдържащата се в продуктите млечна киселина, от друга страна, поддържа постоянно ниско pH на вагиналната лигавица и по този начин я предпазва от зачервяване и инфектиране.

Серията NIVEA Intimate включва Лосион за интимна хигиена NIVEA Intimate NATURAL, Кърпички за интимна хигиена NIVEA Intimate NATURAL, Успокояващ лосион за интимна хигиена NIVEA Intimate SENSITIVE

   Свежест и грижа с NIVEA Intimate

Продуктите отговарят на всички съвременни медицински критерии за интимна грижа.

Източник: kozmetikata.com