Повече загар с по-малко слънце!

„Селекта Интернационал”

Повече загар с по-малко слънце!Само за няколко месеца френските хранителни добавки OENOBIOL спечелиха верни фенове и в България сред дамите, търсещи красота чрез здравословен начин на живот. След като се убедиха, че красивата и хармонична фигура е постижима, сега е време представителките на нежния пол да се погрижат и за летния си тен!

През последните години все повече се говори за ултравиолетовите лъчи и начините за предпазването от вредното им влияние. Една от последиците от необмисленото излагане на слънце е преждевременно стареене на кожата. Класическите кремове и лосиони за външно приложение са задължителни при излагане на слънце на плажа, но и в градски условия. OENOBIOL предлага един иновативен продукт, който се грижи за вашия тен преди, по време и след излагане на слънце!

OENOBIOL SOLAIRE – хранителна добавка за здравословен тен, е най-подходящото допълнение към кремовете със слънцезащитно действие. За двадесет години тези капсули се превръщат в еталон и номер едно сред предлаганите на пазара във Франция хранителни добавки, които осигуряват здравословен и дълготраен тен.

Продуктът съдържа специфична комбинация от каротиноиди със защитни функции, които предпазват кожата и очите, противодействат на слънчеви алергии и запазват младостта на кожата. За любителите на по-силния загар OENOBIOL SOLAIRE ще активира потъмняването и ще направи тена по-равномерен и траен с по-малко излагане на слънце.

Повече загар с по-малко слънце!С настъпването на летните отпуски започваме да се замисляме първо за фигурата, но грижата за кожата е не по-малко важна стъпка към самочувствие и увереност през лятото. OENOBIOL отговаря и на тази нужда, която засяга не само дамите, но и всеки, който иска красив тен с по-малко слънце и повече здраве!

Препоръчва се приемът на добавките да започне 15 дни преди излагане на слънце като подготовка. Програмата „Лоялност” на OENOBIOL се грижи да печелите допълнително от своята активност! За всеки 5 закупени продукта получавате 1 продукт подарък! Продуктите на марката можете да намерите в аптеките.