Тениски с щампи

Щампите в контрастиращи цветове, доскоро запазена територия за дамския гардероб, се прокрадват в тениските. Трендът не предизвика особен трепет в модните среди, докато неговата екстремна версия - представете си възможно най-пъстрата мутация на десен от тапет за детска стая, изненадващо бързо не стана част от хип-хоп и стрийт културата, която досега винаги беше преследвала имиджа ако-изглеждаш-яко-значи-си-яко-копеле.

Тениски с щампи

Тениските са нашарени като великденски яйца и покрити с ярки изображения на класически хип-хоп символи като доларови знаци и диаманти.

Тази стрийт мания за щампи от главата до петите намира извинение за употребата на образи, които не са типични за мъжката мода и въобще за модата за възрастни като цяло. Щампите са обезоръжаващо инфантилни, като взети от лигавия десен на детска пижама.

Тениски с щампиТениски с щампи

Дори и камуфлажният десен, класическият пример за щампа от горе до долу, е ремиксиран от A Bathing Ape в необичайните яркосиньо, розово и лимоненожълто.

Ако се вгледате в историята на хип-хоп и стрийт модата, тя винаги се е характеризирала с крещящи цветови решения и комбинации от анцузи и маратонки в един нюанс. Тениските и суичъри с щампи възраждат тази нарочно търсена безвкусица.

Тениски с щампи

За много потребители тези щамповани тениски заменят гето бижутата и подчертават социалния им статус.

Тениски с щампи

Тениски с щампи

Тениски с щампиТениски с щампиТениски с щампи

Тениски с щампиТениски с щампиТениски с щампи

Снимки:

1. Тениска с щампа
2. - 6. Първото списание върху тениска t-post.se/
7. - 12. Тениски със забавни щампи