Хедонистите обичат ягоди, а влюбените банани

Храната има символично значение и тя говори за вашата личност, твърдят учени. Плодовете на пример символизират плодовитост и радост за живота. Любителите на плодовете са хедонисти (хедонизъм - философско учение, което смята удоволствието за основна цел на живота - бел.ред), които с всеки залък чувстват красотата на живота и затова са весели, жизнерадостни и енергични. Между другото много важно е и кои са любимите ви плодове.

Ягоди - Любителите на ягодите са искрени събеседници и добри слушатели, но по-някога им липсва чувство за хумор и в някой ситуации може да реагират прекалено сериозно. Мъжете бързо се решават за любов, но също така и бързо се "охлаждат". А жените най-често са нерешителни и може да се случи дълго да чакат "истинския принц", пише Глас Явности.

Ябълки - Ако много обичате ябълки, сигурно държите на старомодните принципи за живота и каквото и да работите сте бързи, щастливи и пълни с енергия. Хората ви използват защото сте прекалено добри. В любовта сте реални и "стъпвате на земята" и много трудно ще стане да "си загубите ума".

Праскови - Хората, които обичат този плод имат високи критерии при избирането на приятелите си и когато един път ги изберат остават им верни цял живот. В любовта са взискателни, но и добри съпрузи и отговорни родители. Ако светът им даде възможност да се изкажат и околните са на тяхна страна в работата си ще имат големи успехи.

Кайсии - Ако сте в групата която обожава този плод имате страшен нюх за работа. Ако заедно с това сте и дружелюбни и комуникативни винаги ще сте на чело на някоя група и винаги обкръжени с приятели. Партньорът го слагате на много високо ниво и е сред приоритета на живота ви, така че няма да имате трудности да търсите партньора на живота ви.

Вишни - ако това е любимият ви плод, много разсъждавате за ежедневните задачи от живота и много често се заемате със закъснение. Заради липсата от чувство за хумор и склонността ви към срамежливост в любовта си много често сте предвидливи.

Портокали - Портокалите ги обичат скромните и много работливи хора. В любовта са пасивни и рационални, но в леглото се обръщат в истински тигри.

Банани - Хората които обичат банани са преди всичко търпеливи и издържливи. Дават най-вече от себе си когато са изправени пред трудни задачи. Когато открият истинският партньор влюбват се "до ушите" и много вероятно е тази любов да трае вечно. И понеже са много приятни и интересни, много често допринасят за добрата атмосфера и приятелството.

Смокини - Любителите на смокини са много тактични хора. Те се различават със силната памет и сексуална мощ. На тези хора нищо не пречи и стигат до дълбока старост. /БГНЕС

Белград / Сърбия