Булчински тоалет, но не съвсем - една от най-новите тенденции от Bridal Fashion

В последно време, все повече бъдещи булки се интересуват от тоалет за сватба, който ще може да се носи и след нея.Дори в църква или катедрала не е задължително младоженката да бъде облечена с типична булчинска рокля с шлейф.

Булчински тоалет

Разбира се, класическата булка е също на мода, както модерната и тази, която обича пищни рокли в стил – „принцеса“, но и практичните тоалети в бяло или екрю откриват една нова тенденция при сватбените облекла.

Bridal Fashion – като фирма, която бързо се ориентира в желанията на бъдещите булки предлага разнообразни тоалети за сватба в 2 или 3 части, а също и елегантни рокли без тежък шлейф на световноизвестните брандове – Pronovias, Vera Wang, Elisabetta Franchi for Pronovias, Sherri Hill, Milla Nova, Alyce Paris, Maggie Sottero, Roccobarocco и Ada Sorrentino.

Булчински тоалет

Булчински тоалет

Булчински тоалет

Булчински тоалет

Роклите в изчистен стил са от луксозни, естествени материи, с арт акцент, елегантни, с цепки и  гол гръб. Те успешно и актуално се съчетават с цветни и дори с черни аксесоари. Такава колекция представи и френския дизайнер – Ерве Моро за Pronovias като една от тенденциите за 2025 -та година.

Булчински тоалет

Булчински тоалет

Булчински тоалет

Milla Nova – една от най-харесваните марки от булките по света залага на тоалети в 2 или 3 части – модерни и практични ансамбли, които са подходящи за сватби на открито или такива в по-камерен състав.

Италианският бранд – Ada Sorrentino представя рокли в цвят екрю от естествен лен с фино покритие от прозрачни, миниатюрни пайети, които придават елегантен блясък и предпазват плата от намачкване.

Вера Уанг – както винаги екстравагантна и при тази тенденция. Рокли с мини дължина или до прасеца с допълнителен прозрачен, подвижен шлейф и аксесоари като високи ръкавици от естествена кожа в контрастен цвят и тиари от каскадни цветя.

Булчински тоалет