Тенденции пролет-лято 2009 - оранжевото

Оранжевото е най-модерният цвят за сезон пролет-лято 2009. От яркото дръзко оранжево, до сдържаните и деликатни прасковени и червеникави багри, като основен цвят или акцент в дрехите, оранжевото ще присъства в гардероба на тези, които искат да са в крак с модата. То ще даде свеж полъх на класическите коктейлни рокли и същевременно ще придава ретро стил, когато бъде комбинирано с контрастиращи кафяви панталони.

Нетрадиционни, но все по-често предлагани от дизайнерите са комбинациите на оранжевото с цикламено или зелено. Стилна и атрактивна е комбинацията едноцветен оранжев панталон с потник или блуза с флорални мотиви, както и оранжево сако, с разноцветна пола.

Модели на Евгения Живкова от колекция пролет-лято 2009 Слънчева женаМодели на Евгения Живкова от колекция пролет-лято 2009 “Слънчева жена”

Модели на Евгения Живкова от колекция пролет-лято 2009 “Слънчева жена”Модели на Евгения Живкова от колекция пролет-лято 2009 “Слънчева жена”

Пролетно-лятната колекция на Евгения Живкова се нарича “Слънчева жена”. Облеклата носят настроение и радост, а един от предпочитаните цветове в колекцията е коралово оранжево.

Модели на Арда - РусеМодели на Арда - Русе

В моделите от тема СПОРТ в колекцията на Арда - Русе присъства пастелно оранжево, което ще ви придаде аура на интелектуална амбиция и упоритост. Модните къщи Маркам и Галинел също предлагат модели с оранжеви акценти.

Модел на модна къща Маркам за лято 2009Модел на модна къща Галинел

Предлагаме на вашето внимание още модели в оранжево на испанските дизайнери Maria Lafuente, Cesar Gonzalez, Concha Ceballos и бански костюми ORY.

Модели на Maria LafuenteМодели на Maria Lafuente

Модели бански костюми с марка ORY Модели бански костюми с марка ORY

Модели бански костюми с марка ORY Модели бански костюми с марка ORY

Снимки:

1. - 4. Модели на Евгения Живкова от колекция пролет-лято 2009 “Слънчева жена”
Фото © Мони Франсес
5. - 6. Модели на Арда - Русе
Фото © Арда - Русе
7. Модел на модна къща Маркам Фешън за лято 2009
Фото © Архив Маркам Фешън
8. Модел на модна къща Галинел
Фото © Архив Галинел
9. - 10. Модели на Maria Lafuente, представени по време на седмицата на модата в Кастилия и Леон
11. - 12. Модели на Cesar Gonzalez
13. - 14. Модели на Concha Ceballos
15. - 18. Модели бански костюми с марка ORY
Фото © Fashion.bg
19. - 21. Модели от колекция пролет-лято 2009 на Oscar de la Renta
Фото © www.oscardelarenta.com

Модели от колекция пролет-лято 2009 на Oscar de la RentaМодели от колекция пролет-лято 2009 на Oscar de la RentaМодели от колекция пролет-лято 2009 на Oscar de la Renta