Купуваме ботуши над коляното - как да изберем най-добрия модел?

Супер красиви, женствени, привлекателни и с неповторимо излъчване, ботушите над коляното са идеално допълнение към стила на всяка дама. С тях получавате начин да удължите визуално краката си и да привлечете ефективно погледите. Можете да ги носите по толкова много начини! Кои са правилните? Ето какво споделят модните стилисти.

Купуваме ботуши над коляното

Много повече от временна тенденция

Ботушите над коляното шестват по модните подиуми от дълги години и ще продължат да го правят. Те не са нещо краткотрайно, което утре ще излезе от мода. Напротив! С тях на своя страна, винаги ще имате верен приятел, готов да ви обуе красиво за различни поводи - от удобно ежедневие до среща с любим мъж. Независимо, дали ще изберете модел с ниска подметка или пък безкрайно високи и женствени токчета, тези красиви обувки ще направят чудеса за краката и визията ви. Сякаш магически добавят шик към всяко  облекло и го претворяват в още по-привлекателен аутфит. Можете да избирате между какви ли не ботуши над коляното - от стилни класически модели в черно с нисък ток за удобство всеки ден, до лъскави блестящи дизайни с тънки токчета за звездна визия. Всичко това ви очаква онлайн и във физически магазини CCC - царството на обувките, където ще намерите всичко необходимо, за да сте обути красиво и удобно.

ботуши над коляното

Как да изберете идеалните за вас ботуши над коляното?

Обърнете внимание на материала, от който са изработени ботушите. Естествената кожа винаги е отлична идея. Изберете не само празничен чифт за специални поводи, но и ежедневен модел с удобен ток, с който спокойно ще можете да се придвижвате през градската джунгла, отмятайки задача след задача. Разгледайте горната част на ботуша - може би е с ограничител, с връзки или друго решение? Заложете не на дебели и обемисти модели, а на добре прилепнали чифтове от хубав материал, които ще ласкаят визията ви и ще са ви удобни. С равен или висок ток, до средата на бедрото или пък до над коляното, заострени отпред или пък заоблени, избирате вие.

ботуши над коляното

С какво да стилизирате ботушите над коляното?

Можете да ги носите с толкова много различни дрехи! Идеални за съчетаване с тях са тесните джинси и клиновете. Добавете модерно пончо отгоре за топла и елегантна визия. Съчетайте ги и с пола, която ще върне духа на по-топлото време, а е толкова красива и женствена. Отлично допълнение са и към плетените рокли, които сякаш са създадени за тях и заедно са очаквано перфектна комбинация. Съчетайте черни ботуши над коляното със светли сиво-сини джинси, бяла риза с разкроени ръкави и светъл къс небесносин пуловер отгоре. Завършете стайлинга с черна чанта. Този тип ботуши можете да носите и с тъмно сини класически джинси, светъл бежов пуловер и тъмносива дълга жилетка отгоре. Идеални са и с тъмносива плетена рокля и късо топло палто с визия на сако отгоре и елегантна шапка. Нека чантата е в цвят капучино. За по-ежедневен стайлинг, съчетайте ги със сини джинси, бял плетен пуловер с едра плетка, черно дълго пухено яке.

ботуши над коляното

Още идеи за визии

Кафявите ботуши до коляното съчетайте с тъмносини джинси, пуловер на черно-бяло райе и красиво двуредно моряшко палто плюс чанта в кафяво. Идеални са и с черен клин, същата чанта и пуловер. Опитайте и комбинация със светло сиви джинси, бяла риза прибрана в тях и красив голям шал в бежово. Сивите ботуши до коляното стоят супер с черен клин и бял плетен пуловер, сива плетена рокля и шал в бежово, къса черна елегантна пола и поло пуловер в светъл цвят. За всеки чифт ботуши до коляното си има подходящи дрехи в гардероба ви! Опитайте и ще се уверите сами. Пръв приятел са и на малката черна рокля.

А кои са вашите любими чифтове и визии? Опитайте различни съчетания и носете всеки ден своите ботуши над коляното – за стилна женствена визия!