ТОП 3 най-модерни маратонки - проверете тук кои си струва да купите

Забравете стъклените пантофки през сезон Есен/Зима 2023! Принцесите отдавна носят маратонки, независимо дали става въпрос за разходка, парти, официална вечеря или работен ден в офиса. Кецовете са универсалните обувки, които трябва да присъстват в гардероба ни през всеки сезон и за всеки повод, защото се комбинират с всичко. В тази статия ще Ви покажем кои маратонки заемат ТОП 3 позиции в модната класация тази есен и кои си струва да купите. Качествените маратонки са инвестиция в комфорт и самочувствие, затова изберете модела, който описва Вашата индивидуалност!

ТОП 3 Най-модерни маратонки

Маркови маратонки – инвестиция в бъдещето

Когато става въпрос за маркови маратонки, не говорим само за модни тенденции за текущия сезон, а за инвестиция в бъдещето. Някои я разбират като инвестиция в качествени обувки, които ще се отплатят с дълги години издръжливост и удобство. Други, като колекционерите на редки модели маратонки, я разбират като добра инвестиция с голям процент възвращаемост. Понякога един колекционерски модел Nike Air Jordan може да струва колкото един Rolex, или дори колкото един автомобил! Едно е ясно – когато залагате на качеството, то Ви се отплаща. Тези 3 модела, които подбрахме за Вас, са не само ТОП модни тенденции тази есен, но и добра инвестиция, която си струва да купите:

ТОП 3 Най-модерни маратонки

1. Nike Air – Маратонки на платформа

Говорейки за маркови маратонки, то Nike определено оглавява всички класации, а тази есен са по-актуални от всякога! Трендсетърите поставят платформата на пиедестал този сезон не само при сандалите, но и при кецовете. Бели спортни обувки, висока равна платформа, осигуряваща комфорт и стабилност, дънки, тениска и овърсайз блейзър – това е Вашият аутфит тази есен. Описанието изцяло отговаря на ТОП модела тази година – Nike Air Force 1. Изцяло бели, със зелено, синьо или зебра принт – изборът е във Вашите ръце. Естествена кожа, удобна подметка, дишащи и подходящи за всеки аутфит, от рокля до костюм за офиса, този модел си струва инвестицията.

Ако сте привърженици на „chunky“ маратонки и по-разчупени модели, то тогава заложете на Nike Air Max. От актуалния ретро модел в бежово Nike Air Max 97, през екстравагантните Nike Air Max Furyosa, до футористични маратонки като Nike Air Max 95, всички актуални модели можете да разгледате тук: https://obuvki.bg/c/obuvki/kolektsiia:nike_air_max

2. New Balance 530 – Ретрото е на мода

New Balance перфектно владеят баланса между спортни и ежедневни маратонки и техните модели се комбинират достатъчно добре както с ежедневна рокля, така и с анцуг. Тази година модела New Balance 530 e на върха на скалата на тенденциите и впечатлява с универсална ретро визия. Съвет: Комбинирайте с монохромно облекло, за да изпъкнат маратонките и да бъдат акцента в аутфита Ви!

3. Adidas Gazelle – Минимализмът се завръща

Тази година оставяме обемните маратонки в крещящи цветове и се обръщаме към минимализма. Тенденцията се стреми към нормалност и изчистена визия, без да се откроява от тълпата, но същевременно показва стил и индивидуалност. Ако сте почитатели на семплия аутфит, то Adidas Gazelle и Adidas Samba са правилния избор за Вас! Тази година ще срещаме по улиците Adidas Gazelle Bold, които предлагат висока платформа и естествен велур – качество и удобство, на които си заслужава да заложите. Съвет: Съчетайте с мини пола и дълги чорапи.

Не забравяйте, че светът е в краката Ви, просто трябва да обуете чифт удобни маратонки и да го покорите!