Сандали на ток: С какво си отиват? Какви модели са модерни през 2023?

Определено сандалите на ток са неизменен аксесоар в женския гардероб. На пазара има огромно разнообразие от модели и цветове, сред които да избирате. Кои обаче са най-актуалните за 2023, за да сте абсолютно в крак с модата, докато изглеждате неустоимо? Дали да изберете по-нисък или по-висок ток, по-блед или по-ярък нюанс? Ще ви разкажем малко повече за най-модерните сандали на ток за този сезон, за да ви улесним в избора.

Сандали на ток

Високите тънки токове определено са на мода

Ако сте почитателка на високите токове, то това лято актуалните определено са тънките такива. Най-често ще откриете сандали на ток с висок тънък такъв в комбинация с елегантна каишка на глезена за максимален комфорт. Друго интересно е, че освен класическата извита от всички страни вариация на висок ток, ще откриете и прав в задната част. Визуално той ще изглежда като продължение на обувката отзад, а пък отпред ще бъде изрязан, за да бъде и максимално тънък. Разбира се ще можете да подберете и модели със среден, а и някои с по-нисък ток. Основното през този сезон е, че тънките токове са най-актуални.

Застъпени са повече бледите нюанси на различните цветове

Ако пък погледнем тенденциите за цветовете за лято 2023, определено по-актуални са бледите нюанси на различните цветове. Да, има и някои по-ярки опции, но те са предимно с тънки ленти и каишки и акцентът не е на големите орнаменти в ярки цветове. Като цяло обаче ще откриете изключително разнообразие на модели в много бледо розово, синьо, лилаво, жълто и още. Също така е важно да кажем, че модерните модели са едноцветните. Опциите в два цвята или пък по-шарени не са толкова актуални. Но пък това е доста удобно, ако искате да изберете модел в гама, която си отива с повечето ви дрехи. Например, ако обичате да носите дрехи в изчистено розово или лилаво, независимо колко наситени, то сандали на ток в блед такъв нюанс са чудесна добавка. В случай пък, че бихте избрали шарени рокли, които включват поне малко синьо или жълто, то защо да не завършите стила си със сандали и чанта в някой от двата цвята. Можете да разгледате доста опции за модели в CCC. Хубавото на този магазин е, че има както онлайн опция за пазаруване, така и физически магазини, в които да разгледате на място.

Сандали на ток

Класическото черно винаги си остава на мода

Освен вече споменатите бледи нюанси, ще можете да заложите и на класически цвят. В случая това е черното и то определено е на мода и през 2023. Хубавото на опциите в този цвят е, че могат да се комбинират лесно с тоалети във всякакъв стил. Ще имате възможност да подберете изцяло изчистени варианти от кожа, които са много подходящи за по-спортен или спортно-елегантен стил. От друга страна имате възможност да изберете и такива с допълнителни златни или сребърни орнаменти, които пък могат да се носят и с най-официалната рокля. Допълнително са налични и някои лачени варианти, които също придават повече елегантност. Освен черното, ще можете да заложите и на някои модели в сребърно или златно. А допълнително класически ще откриете и такива в бяло и бежово.