Изберете перфектния летен фестивал според своя моден стил

Европейската фестивална сцена предлага чудесни събития за любителите на разнообразните модни тенденции – за привържениците на бохо-визиите, за стриктните почитатели на стилния външен вид или за смелите модни експериментатори. Фестивалите са чудесна възможност да покажете автентичния си моден усет и да почерпите ново вдъхновение от заобикалящата среда. Но преди да похарчите цяло състояние за тоалет, който ще облечете броени пъти, а после ще захвърлите дълбоко в гардероба, спомнете си, че перфектната визия може да бъде бюджетна и с мисъл за природата, когато изберете повторната употреба на първо място.

Вдъхновени от пъстрия календар със събития, се спряхме на някои от най-популярните фестивали в Европа, за да разгледаме симбиозата между музиката и модата като изпитана рецепта за добро преживяване. Подготвихме за вас няколко практически съвета как да намерите най-лесно нужните дрехи, обувки и аксесоари, докато пестите средства и ценни ресурси, нужни за производството на нови.

Изберете перфектния летен фестивал според своя моден стил

Ако сте любители на винтидж и ретро стиловете, тогава фестивалът Sziget в Унгария е точно за вас. Събитието привлича разнообразна публика и се откроява със своята артистична и алтернативна атмосфера. Чудесно място за комбинация на деним с тениска на любима музикална банда и ретро слънчеви очила. Марки като Levi's, Ray-Ban и много други в категорията “Mid-range” в remixshop.com, предлагат перфектните артикули, с които можете да допълните своя стил в духа на фестивалната атмосфера. Sziget е чудесен момент да окичите дънковото си яке с любимите си значки и да обуете класическия си Converse. Знаменитости като Флорънс Уелч и Пост Малоун затвърдиха облика на фестивала като идеалната дестинация за любителите на винтидж модата и хубавата музика.

Ако сте привърженици на висшата мода и обичате смелите решения, тогава фестивалът La Fête des Tuileries в Седмицата на модата в Париж е чудесно място за вас. Това е едно от силно впечатляващите събития в Европа, на които можете да почерпите безкрайно вдъхновение от най-новите модни тенденции. Ако сте любители на брандове като Chanel, Dior и Saint Laurent, фестивалът La Fête des Tuileries е чудесно място за вас. Високите токчета и смелите бижута са норма, а стилните аксесоари и малките детайли не остават незабелязани. Това е фестивал, който ражда нови тенденции и диктува модни правила. Завършете своята елегантна визия с богатия избор secondhand находки от „Luxury“ категорията в Remix, като си спомните вечните думи на Coco Chanel: „Елегантност е, когато вътрешността е толкова красива, колкото и външността.”

Изберете перфектния летен фестивал според своя моден стил

За тези, които предпочитат по-спокойния и непринуден стил, фестивалът Mad Cool в Испания може да бъде идеалното решение. Перфектно място да извадите на показ любимите си ежедневни, спортни и удобни дрехи. Бъдете в свои води с тениски, къси дънкови панталони и удобни маратонки за продължителни танци. Можете да избирате между хиляди нови или secondhand съкровища от бюджетни марки като H&M и Zara, които предлагат богато разнообразие от дрехи, подходящи за подобно събитие.

Друго чудесно място за разпускане за всички бохо-романтици е фестивалът Sea You във Фрайбург, Германия. Ако си от онези, които търсят топлите слънчеви лъчи и предпочиташ минималистичното облекло, това място е точно за теб. Всякакви комбинации с бански са добре дошли, а с допълващите елементи като ефирен топ, дънкови панталонки, плетена туника или бяла риза можеш да изразиш своето вътрешно “аз”. Марки като Roxy, ASOS или ONLY предлагат голямо разнообразие от спортно-елегантно плажно облекло, цели бански с дизайнерски кройки и всякакви аксесоари, подходящи за чудесно тридневно преживяване без излишна суета. Достатъчно е да използваш филтрите на remixshop.com, за да избереш най-подходящата материя, кройка или бранд.

Изберете фестивал, който ще отразява собствения ви моден стил и чувство за естетика. Покажете най-доброто от себе си, без да харчите космически суми за новия си аутфит. Дайте втори шанс за живот на някои от всички онези вече произведени дрехи, обувки и аксесоари, които ви очакват в Remix. И не забравяйте трите фестивални правила – изглеждайте добре, чувствайте се добре, прекарайте си добре!