Новият крем душ гел на NIVEA Diamond Touch: малко лукс под душа всеки ден

 

“Всеки лукс е напълно излишен и все пак толкова важен!”. Няма как да не се съгласим с твърдението на легендарната Коко Шанел. Луксът означава качество на живот и има множество проявления. Кое за нас е красиво, уникално или просто необходимо решаваме самите ние. Защото луксът е най-вече чувство. Дори луксът да продължава само миг – той е нещо специално за нас, а ние можем и трябва да си го позволим.

Новият крем душ гел на NIVEA Diamond Touch: малко лукс под душа всеки денНовият крем душ гел на NIVEA Diamond Touch: малко лукс под душа всеки ден

Крем душ гелът Diamond Touch превръща ежедневния душ в луксозен ритуал. Душ гелът съдържа малки диамантени частици, които блестят в пяната и създават чувство за диамантено докосване. Diamond Touch хидратира и омекотява кожата. Чувственият женствен аромат на бяла кала е допълнен с елегантни нотки на жасмин, ирис и ябълка.

Проучванията на Beiersdorf сред потребителките показват, че взимането на душ не е просто бърза процедура за измиване на тялото. За тях къпането е релаксация, време само за себе си, бягство от проблемите, натрупани през деня, оазис на красотата, неповторима пауза между всички задължения, които има съвременната жена. Diamond Touch подарява именно тези вълшебни моменти в банята.

Новият крем душ гел на NIVEA Diamond Touch: малко лукс под душа всеки ден

Diamond Touch е част от серията на NIVEA, която включва още течен сапун Diamond Touch и Diamond Gloss серията продукти за грижа и стайлинг на коса – шампоан, балсам, подхранващ спрей, лак, пяна и вакса за коса. Продуктите в серията са обогатени с ценни диамантени частици и екстракт от бяла кала и даряват на кожата и косата мекота и неотразим диамантен блясък.