Спечелете безплатен билет за Shoptalk Europe и покриване на разходи до 650 евро

Shoptalk Europe тази година ще се проведе в Барселона в периода 09-11 май, за да бъде новият дом за най-смелите пионери в Европа, които ще преосмислят бъдещето. Над 2500 участници, сред които търговци на дребно и марки, стартиращи фирми, технологични компании, инвеститори, медии и анализатори, ще се съберат, за да се учат, да работят в мрежа, да си сътрудничат и да се развиват. Освен това, 250+ компании ще демонстрират най-новите иновации и тенденции, които продължават да трансформират сектора в световен мащаб.

Shoptalk Europe

Shoptalk Europe ще предостави на одобрени търговци на дребно и марки безплатни билети и до 650 евро за възстановяване на разходите за пътуване/хотел и безплатен билет за събитието (на стойност €1,895). Търговците на дребно и марките посещават Shoptalk Europe, за да подобрят познанията си за най-новите технологии, тенденции и бизнес модели в търговията на дребно, както и да си сътрудничат с колеги, стартиращи фирми, технологични компании и инвеститори в приятелска среда. 3000+ 15-минутни срещи на място ще бъдат насрочени за 500+ души в Shoptalk Europe.

Спечелете безплатен билет за Shoptalk Europe и покриване на разходи до 650 евро

Ако сте търговец на дребно или марка, можете да се класирате за безплатни билети за Shoptalk Europe плюс до 650 евро възстановяване на разходи за хотел/пътуване. Срокът за кандидатстване е 6 април. Възстановяването на разходите за пътуване/хотел се основава на разписки, представени след събитието. Към днешна дата са възстановени на търговци на дребно и марки над 3 милиона долара за хотели/пътувания и са предоставени безплатни билети на стойност допълнителни 5 милиона долара. За да се класирате, трябва да отговаряте за закупуването или оценката на технологиите за търговия на дребно или електронна търговия и да проведете осем 15-минутни срещи на място. Запишете се навреме и ще можете да изберете компаниите, с които искате да се срещнете от над 250 участващи спонсори. Няма да е необходимо да пропуснете нито една от сесиите от дневния ред за тези срещи. Вашите осем 15-минутни срещи (общо само два часа) ще се провеждат в определени часове в понеделник, вторник и сряда.

Подробности и кандидатстване за Shoptalk Europe