Модна къща "Алегра" презентира колекция официални рокли

* Радостина Долапчиева и Галя Долапчиева получиха втора „Златна игла“

По време на модното събитие на годината „Златна игла“, състояло се в хотел „Рамада София“, модна къща „Алегра“ – с дизайнери Радостина Долапчиева и Галя Долапчиева, представиха колекция официални рокли “Un Amor”, която е вдъхновена от красивата и страстна латино музика и любовта, която извира и се носи нежно по улиците.
В линията присъстват цветове като дръзко червено, класическо черно и нежни опушени нюанси на сиво, лилаво и пудра. В новите предложения са включени естествени щраусови пера, камъни със „Сваровски“ елементи, множество ръчно инкрустирани перли и маниста. За изработването на тоалетите, дизайнерите са използвали фин италиански тюл с блестящи частици, който се преплита в красиви пеплуми и френска дантела с изящни форми.

Алегра

Алегра

Алегра

Алегра

Алегра

Алегра

Нежните аутфити бяха представени на фона на изпълнението на оперната прима Илина Михайлова и тенора Рейналдо Дроз, които бяха специални гости на бутик „Алегра“ и допринесоха за прекрасната атмосфера.

ТВ водещата и PR - Гери Дончева Янков, която бе и водеща на Годишните награди „Златна игла“, откри бляскавото събитие облечена в рокля на модна къща „Алегра“.

Радостина Долапчиева и Галя Долапчиева получиха „Златна игла 2022“ в категория „Абитуриентска мода“, като по този начин стават двукратни носители на приза, след като миналата година „Алегра“ стана модна къща за 2021.

Алегра

Алегра

Алегра

Алегра

Алегра

Алегра

Алегра

ВИДЕО: ЗЛАТНА ИГЛА 2022: ALEGRA - „АБИТУРИЕНТСКА МОДА"

Снимки:
1. – 10. Предложения на модна къща „Алегра“.
11. Радостина Долапчиева и Галя Долапчиева на финала на ревюто с моделите, представили техните тоалети.
12. Оперната певица Илина Михайлова и тенорът Рейналдо Дроз по време на тяхното изпълнение.
13. Водещата Гери Дончева Янков в тоалет на мода къща „Алегра“.
Фото: © Академия за мода / Хайлайф: 1, 2, 3, 4, 7, 8, 9, 10, 11
Фото: © Академия за мода / Кирил Александров: 5, 6, 12, 13