Черна дамска раница - модерна алтернатива на дамската чанта

Модерната дамска раница внася правилната комбинация от функционалност и мода във външния вид на всяка себеуважаваща се дама. Освен че може да побере всичко- от лаптоп и други технологични джаджи до слънчеви очила и гримове, тя предлага удобство при прекарване на свободното време и по време на пътуване. Изборът между ръчна чанта и дамска раница може да промени значително и работния Ви ден, намалявайки болките от дългото носене на рамото. Ако се затруднявате да решите какво да изберете, стилна дамска чанта или модерната ѝ алтернатива- спортно елегантна черна дамска раница, отделете малко време, за да вземете предвид тези 2 фактора.

Черна дамска раница

Как ще Ви бъде по-удобно да разпределите тежестта на носените от Вас вещи- на гръб, или на рамо?

Когато става въпрос за избор между дамска чанта и дамска раница, първият фактор, който трябва да вземете в предвид, несъмнено е комфортът. Този критерий вероятно ще бъде повлиян от количеството вещи, които ежедневно носите и продължителността на времето, което прекарвате в ходене пеша. Като общо правило, раницата ще предложи по-добра опора за гърба ви от дамската чанта за рамо. Ако ежедневно носите със себе си повече или по-тежки лични вещи, то тогава дамската раница е най-добрият вариант за вас.

В онлайн магазините и физическите обекти на CCC ще откриете огромно разнообразие в различни цветове и модели дамски раници. От елегантни кожени черни раници, които идеално се съчетават с офис облекло и палто за студените сезони, през по-обемисти спортни раници, в които освен личните си вещи и бутилка с вода, да поберете всичко необходимо за тренировката в залата или на открито, до мини дамски раници, които са Ваш пръв помощник, когато излизате с приятелки на кино, ресторант или разходка навън. За максимален комфорт по време на носене модните специалисти съветват да избирате дамски раници с подплатени презрамки.

Как да изберете точния размер?

Това е важен въпрос, който трябва да си зададете, когато решавате да купувате дамска раница. А отговорът му несъмнено върви ръка за ръка повода и мястото, което ще посещавате с вашата нова модерна дамска раница.

Ако ще Ви е необходима за работа, препоръчваме Ви да обърнете внимание на кожените моделите на марките Jenny Fairy и DeeZee. Предлагат се в различни цветове- от елегантна черна дамска раница до други класически нюанси като каки, камел, бордо, до по-смели цветове като лилаво, розови, мик и др. Подходящият размер в този случай е среден до голям, за да има възможност да вземете със себе си бутилка с вода, кутия за обяд, таблет и ако е необходимо и друго специализирано оборудване. Специалистите споделят, че най-добрият вариант е наличие на опора за гърба ви.

Ако дамската раница, която търсите, ви е необходима за фитнес или спорт на открито, определено в този случай, ще Ви трябва по-голям размер. За да сте сигурни, че освен спортния екип, ще може да побере дрехи за смяна, принадлежности и хавлия. Винаги е страхотно да си вземете един освежаващ душ, ако в залата, в която тренирате предлага и тази услуга.

Ако поводът е излизане с приятелки, то тогава е добре да предвидите и една по-малка дамска раница, която да присъства в гардероба Ви. В този случай нямате нужда от много пространство- само един вътрешен скрит джоб за ключове и едно голямо отделение за портмоне и бутилка с вода, за да не забравяте да се хидратирате!