Новата мода в спортните клинове - оформящи с повдигащ ефект

Дамският клин безспорно е предпочитан от всяка жена, която желае да подчертае своите добре оформени крака и седалищни части. Поради забързаното ежедневие и връхлитащите една след друга спешни задачи често не остава време за фитнес или дори за най-прости упражнения, предназначени за стягане на тези зони, знакови за цялостния сексапил. За щастие, има добра новина – на помощ идва новата мода в спортните клинове, които имат повдигащ седалището ефект и „оформят“ красиви крака.

Новата мода в спортните клинове - оформящи с повдигащ ефект

Дамски клинове, които приковават мъжкото внимание

Ако искате да изглеждате максимално добре, без да се изтощавате от безкрайни физически натоварвания, оформящите клинове с повдигащ ефект са вашият най-верен помощник. Този тренд набра изключителна популярност сред дамите, като дори се създаде нов термин: „belfie“ – т. е. „селфи на дупето“, думичка, представляваща симбиоза от “bum” (дупе) и “selfie”. Казано по друг начин – да се направи така, че да изпъкнат перфектно оформени, съблазнителни седалищни части – като «праскова». По този начин е гарантирано вниманието от страна на противоположния пол – с възхищение, както и от нежния пол, но с примесена завист. Клиновете с повдигащ ефект правят дупето да изглежда супер спортно, сочно и стегнато.

Спортни клинове

Красота и удобство

Възможностите за избор на клин с повдигащ ефект са многобройни по отношение на цвят, дължина и добавки към основната материя. Лифтинг ефектът подчертава прелестите не само отзад, но също така действа стягащо талията и краката. Като цяло, този тип нови клинове са внимателно проектирани, с преплитащи се шевове, които предотвратяват триенето. Материите са влагоотвеждащи, с достатъчно компресия, за да поддържат стегната фигурата, без да се разтяга самият плат, който е достатъчно плътен и непрозрачен. Дизайнът с ефект на повдигане не предизвикват какъвто и да било дискомфорт или прекомерно изпотяване. Клиновете са удобни както за тренировка, така и за разходка, колоездене, пазаруване или просто релакс.

Новата мода в спортните клинове - оформящи с повдигащ ефект
Снимки: Peach Pump

Предимства на спортните клинове  с повдигащ ефект

В обобщение, освен основната цел на тези клинове, а именно – за повдигане на дупето и прибиране на корема, те имат и други, също значителни предимства:

  • издържат на множество клякания;
  • произведени са от дишащи материи;             
  • шевовете им не се протриват лесно;      
  • отвеждат влагата, за да се чувствате секси през цялото време, докато носите такъв клин.
  • И, не на последно място – имате повече самочувствие, носейки клин с повдигащ ефект. Вие придобивате по-секси излъчване, независимо дали се движите или стоите неподвижно.

Що се отнася до възможни недостатъци на тази нова мода, професионалистите в бранша посочват само един – твърде много опции за избор на модели…