Patrizia Pepe fashion - какво да носим този сезон

В началото на всеки нов сезон, почти всяка представителка на нежния пол си има един любим ритуал – да прекара значително време в онлайн магазините, за да настрои модния си радар към най-новите тенденции. Обикновено казусът се върти около търсене на най-актуалните прочити на световните брандове със замисъл за основен детокс на гардероба или допълване с някоя друга покупка, която да освежи стила ни. Паралелно с това, започва да ни преследва и въпросът: на кой бранд да заложим, така че модният ни афинитет да бъде максимално подчертан, с безкомпромисност относно стил, качество и оригинална автентичност? След щателен преглед и сверяване на модните ни часовници, открихме какво да носите този сезон, така че да бъдете в синхрон със световните модни тенденции. Е, момичета, извадете кредитните карти и се пригответе за шопинг!

Patrizia Pepe fashion - какво да носим този сезон

Patrizia Pepe - италиански кодове по стил и ексцентричност

Ако сте от дамите, които обичат да се открояват със стил и ексцентричност, италианската марка patrizia pepe e нашето решение за вас. Брандът се характеризира със собствени кодове по смел дизайн, с характерна италианска дързост и темперамент.

Енигматичност, практичност, блясък и изящество са събрани във всеки елемент, който е като своеобразна инвестиция в гардеробния арсенал.

Асиметричност, контрасти, многослойност, енергия са типичните кодове по стил интегрирани в съответствие с променящите се модни тенденции.

Моделите на италианския производител се отличават с изработка от висококачествени материали и постоянно усъвършенстване, адаптирайки ги към реалните потребителски нужди на съвременната жена и мъже и техният взискателен стил. Именно това характерно италианско очарование премесено със смел дизайн, превръщат Patrizia Pepe в една от най-известните модни марки на международния пазар.

Истински пленени от изтънчения минимализъм и безкомпромисно отношение към детайлите, ще си признаем, че направихме щателен преглед в търсене на най-богатото портфолио, с най-добрите оферти на бранда и го открихме в Answear.bg.

В категорията са налични рокли, панталони, дънки, поли, ризи, блузи, жилетки, пуловери, якета, палта, чанти, аксесоари, обувки, кецове – всичко, от което се нуждаете в резон с най-новите модни тенденции с най-високо качество.

Patrizia Pepe fashion - какво да носим този сезон

Нов сезон – нови модни изкушения

Пленени от огромното разнообразие в Answear.bg и екзалтирани от изключителните модния изкушения на Patrizia Pepe, открихме, че освен ексцентричност, брандът позволява и стилистично въображение и добавяне на още сезонни находки на испанския desigual, например.

Това е и разковничето на италианския производител – пленява всички възрасти с много цвят, блясък, в комбинация с практичност и богато портфолио от обувки, аксесоари, дрехи за всички сезони и всякакви поводи.

А споменахме ли за роклите? Роклите на бранда са сбъдната мечта на всяка жена!

В продуктовия асортимент ще откриете рокли с подпис на италианския премиум производител за всякакви поводи – красиви модели за вечерни събития, романтични издания – за среща с любимия и разнообразие от оригинални решения за ежедневието. Всяка една от тях, особено неформалните варианти перфектно се съчетава със слънчеви очила ray ban за една ослепителна градска визия, което си е още една перфектна възможност за освежаване на стила.

Разгледайте супер предложенията в Answear и открийте богатото разнообразие от модели, които да носите този сезон.