Леки дамски боти за носене с флорална рокля

Много от нас се чудят как да носят дамски боти с флорални рокли, когато планираме гардероба си за всеки сезон или избираме нов чифт ботуши, които да добавим към нашата колекция от обувки. Това е често срещан въпрос, тъй като има толкова много различни стилове ботуши и рокли, че съчетаването им може да изглежда непосилно. За да помогнем при избора, днес ще ви запознаем с различни комбинации от дамски боти и флорални рокли, покривайки възможно най-много ваши желания (включително ежедневен стил, офис и бизнес облекло и вечерно облекло). Нека да започваме!

Дамски боти

Как да съчетаете вашите дамски боти с роклите, които носите?

Съобразете вашите дамски боти със стила на обличане, към който ще се придържате. Комбинирайте по-елегантни флорални рокли с елегантни дамски боти на ток. От друга страна можете да съчетаете по-ежедневни рокли с равни и удобни боти до глезена, за да имате едно спокойно ежедневие.

Има няколко прости правила за стил, които да следвате, когато съчетавате дамски боти с флорални рокли през различните сезони. През пролетта носете кафяви или светли боти до глезена, за да ги комбинирате с рокли на цветя, рокли за вечеря и рокли, подчертаващи невероятната ви женственост. През лятото комбинирайте кафяви/бежови боти до глезена с миди ленени рокли, мини рокли на цветя и рокли с шарени щампи за ярка и стилна визия. През есента комбинирайте кафяви или черни ботуши със скейтърски рокли и чорапогащи за топъл и сладък външен вид. През зимата носете черни боти до глезена с многопластови рокли, рокли с дълги ръкави и пуловери и черни чорапогащи за изчистен, но предпазващ от ниските температури стил.

Добро правило е да комбинирате по-светли дамски боти с рокли през пролетта или лятото и по-тъмни ботуши, които подхождат на чорапогащниците ви, с флорални рокли през есента и зимата. Ако имате предвид тези цветови правила, ще бъде много по-лесно за вас да направите облеклото да изглежда модерно, но и в същото време стилно.

Модерни ли са все още дамските боти?

Дамските боти все още са на мода, макар да е минало толкова много време от тяхното създане. Това е така, защото създават универсален и обичан стил визия за дамите на всякаква възраст. Особено модерни днес са черните дамски боти на ток. Можете лесно да ги съчетаете с флорална рокля за готина и модерна визия. Има толкова много стилове боти до глезена, че е трудно да си представим, че някога ще излязат от мода. Те са подходящи за всяка една жена, независимо от възрастта ѝ, и са универсални за дневно и вечерно облекло, офис облекло, както и за едно натоварено ежедневие.

Избирайки стилни дамски боти до глезена за ежедневно носене, ще бъдете сигурни, че те ще се съчетават добре както с летни, така и със зимни рокли. Кафяви или черни боти с нисък ток изглеждат страхотно с ежедневно облекло и подхождат на почти всеки вид ежедневна рокля.

Най-добрите боти до глезена за вечерно облекло са с по-тъмен цвят и по-елегантен дизайн. Изберете по-висок ток и ги съчетайте с елегантни или модерни рокли за вечер с момичетата или за среща. Ако пък търсите още по-модерен привкус на визията си, ви препоръчваме да изберете дамски боти челси.

Ако търсите модерни дамски боти, които да съчетаете с вашите флорални рокли, то тогава незабавно трябва да разгледате каталога от артикули на ССС. Тук ще откриете модели във всякакви цветове, размери и височини на тока. Също така можете да изпробвате и по-голяма част от тях във физическите обекти на бранда. Подгответе се подобаващо за предстоящия сезон и засияйте със своята прекрасна и нежна визия.