Блясък, цветя и ефирност за булките на лятото

Текст и снимки: сп. БУЛКА

Сватбата през лятото е предпочитана от много младоженци. Слънцето и настроението за забавления предразполагат въображението на влюбените за неповторимо сватбено парти – на морето, в цветна градина или вечерен коктейл. И съвсем естествено е, булчинската рокля да бъде съобразена със стила на тържеството и мястото, което сте избрали, за да отпразнувате любовта си. Тя трябва да подчертава и вашата индивидуалност.  Потапяме ви в многообразието от модели, цветове и аксесоари, които ни предлагат водещите дизайнери.

Булчински рокли 2022

Флорални елементи
Това е ключът към тенденциите в булчинските рокли през лятото. Декорациите от стилизирани цветчета винаги са били предпочитани от дизайнерите за романтичната визия на булките, но този сезон са истински хит. Деликатни бродерии от цветя обгръщат изискано моделите. Съвременното звучене е постигнато от съчетанието на нюанси и цветовете.

Булчински рокли 2022

Булчински рокли 2022

Интерпретации в Римски стил
Многопластовата рокля, увита около тялото, подобно на римска тога е пресъздадена в новите модни творения. Този тип модел разкрива женствеността с едно открито рамо. Подходяща е за сватба на плажа и очарова с топлите си нюанси на карамел и кафе.

Бохемска елегантност
Обемните, надиплени в долната си част рокли допринасят за артистичната визия на булките.  Стилът от 60-те се завръща в свежите модни предложения. Много романтика с къдрички и волани по цялата рокля.

Булчински рокли 2022

Южняшки чар
Този стил е подходящ за дамите, които не са привърженички на строго официалната визия и планират градинско парти. Линията на роклята е напълно изчистена. Леко разкроена в долната си част, тя стига до коленете. Акцентът е колан, завързан като панделка на талията. За завършена визия съчетайте с шапка с широка периферия или тип боне.

Булчински рокли 2022

Кокетни джобчетата
В малката булчинска чанта има място само за най-необходимото. Освен че са практични, джобовете са много модерен детайл през този летен сезон. Разбира се, те са добавени елегантно към широките поли и със сигурност ще ви послужат до сложите нещо ценно във важния ден. Може да позирате и кокетно пред обектива на фотографа.

Булчински рокли 2022

С аромат на лавандула
Бледо лилавите нюанси на лавандулата разнообразяват булчинската палитра. Аксесоари като шапка и ръкавици  в същия цвят придават неповторим стил.

Ефирните материи създават усещане за свобода и лекота.
Органзата придава класа и стил на всяка рокля. Бляскавите материи и драпериите допринасят за великолепието на тоалетите. Подходящи за лятото още са роклите, изработени от тафта, тюл и шифон.

Булчински рокли 2022

Пера от марабу
Някои дизайнери акцентират талията или долната част на роклята с въздушните перца. Роклята от две части с корсет е изключително женствена и продължава да е актуална и през този сезон. Цветовете са бяло и пепеляво сиво.

Блясъкът на камъните
Водеща тенденция  тази година са проблясващите камъни, кристали и пайети. Те са инкрустирани върху изящните дантели или върху полупрозрачните материи, като придават пищност и тежест на сватбения тоалет.

Булчински рокли 2022

Булчински рокли 2022

Булчински рокли 2022