Кои маратонки са подходящи за комбинация с летни рокли?

Маратонките са атрактивни, спортно-елегантни обувки, които притежават качеството мултифункционалност и имат редица приложения в ежедневието. Те са често срещан компонент от стрийт аутфита. Дамите поставят акцент върху практичността и чувството за комфорт и подчертават своята женственост, носейки красиви рокли, съчетани с чифт удобни маратонки.

дамски маратонки

Какви са модни трендове сред дамските маратонки през сезон пролет-лято 2022 година?

Модата като изкуство претърпява своеобразна метаморфоза. Тя се развива и променя през годините, отразявайки душевността на своите носители и създавайки максимално полезни модели за хората. Активните процеси на еманципация при дамите през XX-ти и XXI-ви век са оказали силен отпечатък върху модата. Жените, както и мъжете, носят маратонки, дънки, панталони. Силен акцент в дамската мода през последното десетилетие придобива комбинацията на дрехи и обувки, които преди това са били възприемани от моделиерите като несъвместима комбинация - съчетание на маратонки с рокля. Тази иновативна визия се прокламира на световните модни подиуми.

Класическият вариант от чифт снежнобели маратонки идеално се вписва към пролетните и летните тоалети. Може да се създаде синхроничен аутфит с феерична бяла рокля с дължина до коляното и маратонки в същия цвят. Актуалните за топлото време светли цветове като бежово, светлолилаво и светлорозово присъстват активно в лятната визия на дамите. Маратонките и кецовете в тези багри се комбинират с рокли в същите цветове и се създава синхронична визия. Друг актуален вариант за съчетание на рокли и маратонки е метода на контраста. Тъмносините и черни маратонки поставят силен акцент на визия със светла рокля. Аналогично светлите кецове и маратонки контрастират успешно при съчетание с рокля в тъмни багри. Актуални са и маратонките с по-специален дизайн, който включва съчетание от различни цветове. Този тип обувки е добре да се комбинира с едноцветна рокля.

дамски маратонки

Какво приложение намират дамските маратонки в ежедневието?

През сезон пролет-лято 2022 година на пиедестал е поставен комфортът на жените. Съвременните еманципирани представителки на нежния пол искат да се чувстват добре и да подчертаят самочувствието си със стилни дрехи и обувки от висококачествени материи, които същевременно да подчертават тяхната елегантност и изяществото на женското тяло. Затова комбинацията от рокля и маратонки е отличен вариант.

В онлайн магазина CCC, както и във физическите магазини на този бранд, може да се намери богато разнообразие от маратонки в различни нюанси, подходящи за дами с различен вкус и предпочитания. Прекрасните модели са само на един клик разстояние от вас. Влезте в нашия сайт и облагородете своя аутфит, съблюдавайки последните актуални модни тенденции.

Маратонките са универсални обувки за ежедневието, защото могат да бъдат отлично попадение за редица социални събития, за работното място, за шопинг и т.н. С тях представителките на нежния пол са изпълнени с енергия дори и при по-дълго вървене благодарение на висококачествените модели с удобни ергономични подметки. Нежните на допир материи, обаятелните за сетивата дизайни, палитрата от синхронични и контрастиращи цветове при разнообразните модели кецове и маратонки, предлагани в онлайн магазина на бранда CCC, както и във физическите магазини, ще ви оставят просто без дъх от вълнение и искрено удивление.