Женски маратонки - бели, черни или цветни? Какви да изберете?

Перфектното допълнение към всеки тоалет несъмнено са обувките. Идеалните обувки за ежедневието безспорно са маратонките, които отдавна вече са преминали границата на спортния стил и все повече се срещат в смели комбинации с по-елегантни облекла.

маратонки

Кои са най-популярните цветове маратонки този сезон?

На пазара има голямо разнообразие от спортни обувки. Изборът винаги трябва да е съобразен със стила, който искате да отразите. Важни фактори са както цветовете, така и формата на маратонките. Въпреки че има функционални модели, които могат да се носят с различни тоалети, някои маратонки са изцяло подходящи за спортни облекла.

При избора си на маратонки за джогинг, можете да си позволите дръзки цветове и дори флоресцентни и светлоотразителни елементи.

Ако искате да комбинирате маратонките си с по-официални тоалете, заложете на класическите бели или черни маратонки. Бялото е абсолютна класика и тази година отново е абсолютен хит. Белите маратонки от кожа със семпли детайли или абсолютно изчистени се комбинират чудесно с плисирани поли над коляното, пола тип молив, клинове, тесни панталони и ефирни рокли. Кожените модели стоят по-елегантно, докато платнените модели са по-скоро подходящи за ежедневни тоалети.

Особено актуални са и контрастните комбинации от черни маратонки с бели подметки и връзки, които стоят чудесно с панталони и клинове и едноцветни поли и рокли.

Цветните маратонки също са на мода, дори многоцветни комбинации от пастелни и флуоресцентни цветове стоят добре с деним и изчистени тоалети.

Маратонките в искрящи цветове са запазена марка за фитнеса, но този тип обувки са толкова универсални, че комбинирани подходящо с дрехи в подобна цветова гама, могат да се носят и в ежедневието.

маратонки

Изберете маратонки според повода

За всеки спорт има специална обувка, но има и по-универсални модели, които могат да покрият по малко от всеки спорт. Ако търсите функционална обувка, маратонките за спорт на закрито са подходящи за вас. Като правило те са много устойчиви на тежки атмосферни условия, а подметката е приспособена и за спорт в зала. В същото време те осигуряват необходимата гъвкавост, така че краката ви да не се уморяват и са чудесни за ежедневието.

Обувките за скейтборд са идеални за практикуване на този екстремен спорт, както и за други занимания на открито.Те са изработени от комбинация от синтетични и естествени материали, които с помощта на технологиите улесняват управлението на скейтборда.

Всички световно признати марки имат класически модел, който ги характеризира и са лесни за идентифициране.

Например, винаги може да различите Adidas Superstar 80s като типичен пример за класически модел. Те са едни от най-популярните в днешно време и можете да ги адаптирате към различните стилове облекла.

Как да комбинирате маратонките за всеки повод?

Независимо дали става въпрос за по-официален стил или за по-небрежен вид, има модели обувки, които придават на тоалета една завършена визия.

Цветът е от особено значение. Ако облеклото ви е предимно цветно или с шарки, маратонките не трябва да са в силни тонове, щампи и дръзки цветни комбинации. В противен случай рискувате да изглеждате прекалено претрупани. За ежедневните задачи или просто за разходка из града препоръчваме удобни маратонки в класически цветове като черно и бяло.

Подбрана селекция на актуални модели маратонки може да намерите в магазините на ССС в цялата страна. Разгледайте и разнообразието от модели и цветове на уебсайта, където може лесно и бързо да закупите, избраният от вас модел.