РАДОСТИНА ИЛИЕВА ПРЕДСТАВИ НОВИ ТОАЛЕТИ НА SOFIA FASHION WEEK 2022

Хелена Тодорова

Дизайнерката на модния бранд Alegra представи част от най-интересните си тоалети, както и съвсем нови творения по време на седмицата на модата в София, на 31 март 2022 г. Носителката на „Златна игла 2021“ за модна къща показа както официални, така и сватбени облекла.

Alegra

Alegra

За създаването на тези аутфити, Радостина Илиева е вдъхновена от магията, наречена любов. Те са съчетание между красота, нежност и изящество. Характерно за творчеството на дизайнерката са ръчните инкрустации и висококачествени материи. При изработката на новите предложения са използвани материи, като красива коприна, френска дантела, италиански тюл, органза и фин жоржет. Отличителен белег е блясъкът в материите, раздвижените детайли и множество кристали. Женствеността, която модния бранд Alegra придава на своите клиенти, се подчертава от оголените рамене, „падналата яка“ и феерия от пеплуми и естествени щраусови пера.

Alegra

Alegra

Alegra

Alegra

Alegra

Дефилето на Радостина Илиева по време на седмицата на модата беше открито с рокля „Мона“, която е в класическа линия, пречупена с модерен елемент. Изработена е от френска дантела, множество кристали и естествени пера.

Alegra

Alegra

Alegra

Alegra

Alegra

Alegra

С друго ново ефектно предложение, бе закрито нейното ревю, а именно с рокля „Таисса“, която е в стил „принцеса“, с V-образно деколте, ръчно обшито с кристали и перли. При направата ѝ е използван фин италиански тюл, органза и бляскави частици в полата.

Alegra

Alegra

Alegra

Alegra

Alegra

Alegra

Alegra

За участието си на Sofia Fashion Week SS 2022, творецът Радостина Илиева, споделя следното: „Обичам да творя мода, която да е “timeless” за специален повод и да носи емоциите от събитието. Щастлива съм, че имах възможността да представя своите нови творения на Sofia Fashion Week – едно грандиозно събитие. Тук е момента да благодаря на г-жа Мария Бонева, на целия екип за перфектната организация и на участващите в този спектакъл. Благодаря за интереса на всички журналисти, както и за високата оценка на публиката.“

Alegra

Alegra

Alegra

Alegra

Alegra

Снимки:

1. - 25. Предложения на дизайнерката на модния бранд Alegra - Радостина Илиева.

Фото: © Sofia Fashion Week