По обувките посрещат

Обувките при всеки мъж изграждат цялостния имидж и допринасят за походката и за осанката. Завършват линията на тоалета и могат да подсилят добрия ефект от него или да го намалят. Точните мъжки обувки правят чудеса за външния вид на джентълмена.

Обикновено хората обръщат най-малко внимание на обувките си. Много мъже ги определят като дребен и незначителен детайл, който има по-скоро функционална роля – комфорт за краката. Именно затова обувките са най-пренебрегвани. А доста често не са и добре почистени и поддържани.

Ние, от LAZARINI, горещо ви препоръчваме да огледате внимателно наличните си модели и да прецените дали те допринасят за стилния ви и елегантен имидж или не толкова. В новата ни колекция ще откриете нестандартни мъжки обувки за всеки по-изискан и специален повод на много примамливи цени.

Инвестицията в качествени и елегантни мъжки обувки винаги си струва и се възвръща, защото спретнатият външен вид буди доверие и печели симпатии. А въз основа на тях вие изграждате връзки. Дори с избора си на обувки, вие заявявате личността си. Добре е да го имате предвид следващия път, когато прекрачите магазина за мъжки обувки. Избирайте внимателно подходящия чифт, съобразявайки се не само с личните си моментни предпочитания, а и с преобладаващия стил на дрехите в гардероба ви.

В магазините на LAZARINI ще намерите богато разнообразие от мъжки спортно елегантни обувки и официални мъжки обувки. Изработени са от доказано качествени материали, проверени във времето, осигуряващи максимален комфорт на краката ви.

Кои са актуалните предложения за пролет-лято 2022?

 Мъжки обувки

Източник на изображение: lazarini.eu

Заоблени върхове и модели с връзки преобладават при спортно-елегантните мъжки обувки. Цветовете им са: капучино и всички оттенъци на кафявото, а също и маслинено зелено, керемидено червено, индигово синьо, актуални са и сивкавите цветове. Бежовият цвят също е от актуалните за 2022 година. Избирайки мъжки ежедневни обувки в тези цветове ще сте сигурни, че сте в крак с модата. Актуални са и двуцветните модели, където вторият цвят служи за акцент. Единият цвят може да е по-ярък и това придава разчупеност на модела и ефектен външен вид. Контрастните ефекти са модерни през този сезон. През 2022 година при повечето модели мъжки обувки можем да видим комбинации като кафяво и сиво или пък зелено с яркочервено.  Двуцветна е не само лицевата част на модерната обувка, но и подметката.

За пролетта краката ви ще изглеждат подчертано шик в модел с връзки. Той ще се комбинира отлично с мъжки дънкови панталони, с мъжки-спортно елегантен панталон и с мъжки официален панталон. Такъв тип обувки са многофункционални – може да ги обувате за много поводи и събития. С тях ще изглеждате винаги много стилно. Комбинацията им с мъжки дънкови панталони и мъжки ризи е особено шик.

Предложенията при актуалните модели мъжки официални обувки

Като правило те са по-изчистени и обрани модели. Обикновено са в черен цвят. През тази пролет, обаче, при тях наблюдаваме присъствието и на модели в топъл тютюнев цвят, като често пъти той прелива деликатно по обувката в различни негови нюанси. Има и варианти, при които обувката е в светлокафяво, а върховете й са в много тъмен нюанс на кафявото. Връзките пък са в бежов цвят. Тази година връзките се превръщат в интересен акцент дори при моделите официални мъжки обувки. Струва си да се снабдите с такъв модел, с него ще оберете всички погледи.

Мъжки обувки

Източник на изображение: lazarini.eu

През този сезон ще дефилират по събития мъжки официални обувки с лачени акценти около връзките и на върховете си. Шевовете на лицевата част образуват нежни декоративни линии, които акцентират върху елегантната линия на обувката и придават оригиналност на модела

По правило цветът на официалните ви обувки е добре да е съчетан с цвета на колана ви.Така че, изберете ли модел в кафеникавите тонове, то тогава и коланът ви трябва е в кафяво, в нюанс, който се доближава до цвета на обувките и е в хармония с тях.

Цвета на обувките трябва да е съчетан и с цвета на костюма ви. Съответно, моделите в кафеникавите нюанси не могат да се носят с черен костюм. Изглежда логично, но често това правило се подценява и резултатът е дисхармония в облеклото ви.

Обувките в кафяви тонове се съчетават отлично с бежов костюм или с такъв в морско синьо. Обувките в черно можете да съчетавате с мъжки костюми във всички цветове. Мъжки официални обувки от лак се съчетават добре единствено със смокинг.

За разлика от моделите спортно-елегантни мъжки обувки, официалните са със заострени върхове и са украсени с деликатни ажурени мотиви.

Мъжки обувки

Източник на изображение: lazarini.eu

Мъжки обувки в стил Оксфорд и Дерби са винаги актуалните модели в мъжката официална мода. Те са подходящи не само за тържествен повод, можете да ги носите и в офиса.Така че си струва да се снабдите с един-два модела от тях. През този сезон актуалните цветове при тях са тютюневият и синият. Модерни са и моделите Оксфорд и Дерби в цвят бордо, особено подходящ за специален повод. Съчетайте ги с мъжки колан в същия цвят и ще сте сигурни, че сте шеметно елегантен.

Напомняне: при официалните обувки важи с още по-голяма сила правилото за почистването и добрата поддръжка. Винаги трябва да са безупречно лъснати - до блясък. Когато не използвате обувките за дълъг период, поставяйте в тях калъпи за обувки (има различни видове на пазара) или вестници, за да запазят перфектната си форма.

Благодарим ви за вниманието! Искрено се надяваме, че тази събрана информация от специалистите на LAZARINI ще ви бъде от полза за всеки по-специален повод.