Хитът на пролет 2022! Стилни дамски мокасини

С настъпването на пролетта, на всички ни се иска да освежим гардероба си с нови по-цветни дрехи и аксесоари. В сезона, когато е прекалено рано за сандали, а  ботушите вече не пасват на ежедневните ни тоалети, идеалните обувки са мокасините. Вече няколко години, тази иначе типично мъжка обувка е абсолютен хит на модния подиум. С пискюли, ресни, велур, лакирана кожа... Знаете ли, че има безкрайно много модели, които могат да се съчетаят с вашия ежедневен тоалет? Разнообразието от модели на тези дамски обувки отваря врати за множество стилове и комбинации.

Дамски мокасини

Как да комбинираме дамски мокасини

Тези обувки предизвикват ефект, подобен на този на балерините. Те са толкова универсални и практични, че пасват на стила на всяко облекло. Дамските мокасини придават идеален завършек не само на всекидневното облекло, но и на по-елегантните тоалети или винтидж визията. Те са идеални както за работа в офиса, така и за свободното време.

Ако решите да носите панталони с този тип обувки, уверете се, че те са над глезена. Това е единственият начин да ги покажете наистина.

Мокасини с помпони

Кожените помпони или детайли като кристали придават един по-модерен вид на обувката. Тези мокасини се комбинират чудесно с клинове и тесни панталони. Добавете широка блуза и палто или черно кожено бомбър яке за един свеж пролетен тоалет.

Този модел се съчетава много добре и с пуловер в същия цвят като мокасините. Идеално се съчетават и с карирана плисирана пола или с пола в пастелни тонове. Добавете яке от деним към всяка от тези дрехи и ще придадете по-младежки вид на тоалета.

Мокасини с пискюли

Този тип дамски мокасини са по-строги и класически. Могат да се носят с елегантен дамски костюм, но и също така с чифт пиратски дънки с бродерия, пола скейтър или късо кожено яке. Тези обувки, които са по-скоро мъжки модел, придават един унисекс стил на тоалета.

Мокасини от лакирана кожа

Блясъкът на този материал ги отличава с елегантност. Този тип обувки са идеални за по-официални и строги тоалети. В комбинация с чифт прав класически панталон и блейзър или сако, те изглеждат особено елегантно. Завършете визията като прибавите голяма чанта. Ако предпочитате да носите тези модели с пола или рокля, съчетайте ги с по-семпли аксесоари като чанта през рамо или clutch.

Дамски мокасини

Мокасини от кожа Nappa

Този тип кожа е материал, предназначен за ежедневна употреба. Удобни и леки, тези мокасини са идеалната обувка за енергични жени, които отдават предпочитание на комфорта и обичат по-небрежния стил. Носете тази класическа обувка в urban стил с къси панталони, едноцветни тениски и вълнена жилетка.

Разбира се, винаги можете да ги съчетаете с прави дънки и пуловер или джемпър с яка в същия цвят като обувките.

Мокасини с верижка

Тези мокасини с метални детайли са идеални за дами, които обичат да носят по-дръзки тонове и оригинални модели. В комбинация с къса и тясна рокля с пайети, те са идеални за вечерен тоалет.

От друга страна, верижката, която украсява ревера, превръща тези обувки в подходящ аксесоар за облекло с винтаж и рокендрол привкус. Всъщност ще изглеждате страхотно, ако ги носите на концерт на любимата си група с чифт кожени панталони и тениска на групата.

Ако все още не сме ви убедили, че мокасините са идеалните пролетни обувки, то разгледайте подбраната селекция на актуални модели в сайта на ССС. Разнообразие от модели може да намерите и в магазините на ССС в цялата страна.