Дамски ежедневни обувки - преглед на пролетните тенденции

Двете думи, които обобщават модните тенденции на обувки през този сезон са удобство и цветове. За дамите, които предпочитат спортно-елегантния стил и за които комфорта и удобството на крака са от особено значение, тази пролет изборът на модели и цветове дамски ежедневни обувки е голям. От балерини, през мокасини и маратонки, разнообразието от цветове и смелата комбинация на стилове са характерни за пролетно-летния сезон тази година.

Мокасини

Спортни обувки

Кецовете отново са на мода през тази година. Класическите бели модели са заменени с цветни варианти, като пастелните нюанси са особено модерни през пролетния сезон. Кецовете са обувки, които освен, че са удобни, чудесно се комбинират както с дънки, така и с поли в стил молив или плисирани поли под коляното.

Като продължение от тенденциите за дамски ежедневни обувки от последните години, високата платформа отново е актуална. По този начин спортните обувки не само са удобни, но и издължават силуета. Мултиколор, детайли с брокат, бродирани елементи, разнообразието от модели през този сезон позволява и на най-капризните дами да изберат своя модел ежедневни обувки. ССС както винаги предлага подбрана селекция на модели в своите магазини и ексклузивни промоции на онлайн портала си.

Обувки с платформа

Обувките с платформа са идеални за динамични дами, които освен комфорт и удобство искат да издължат силуета си.

Сабото е обувката, която и тази пролет присъства на модния подиум. Дървената подметка в комбинация с кожа и метални детайли е идеалната ежедневна обувка, която издължава фигурата и придава строен силует.

Сандалите на платформа с кожени каишки също са удобен вариант, а тази година особено актуални са модели с връзки до коленете.

През 2022 дизайнерите предлагат и модели на обувки на висока платформа в комбинация с висок ток. Този модел е идеален за дами, които предпочитат да носят токчета в ежедневието си.

Мокасини

Мокасини

Мокасините са хита на пролетта. Тази иначе строга обувка, тази година е многоцветна и пасва чудесно както към официалните тоалети, така и към един по-лежерен стил. Цветовете в пастелен нюанс, класическото бежово, черно и кафяво и дръзките принтове като животински щампи са на мода през този сезон. С пискюл, катарама, с и без ток, мокасините са идеалните дамски ежедневни обувки, тъй като позволяват множество комбинации на стилове и са удобни и комфортни за носене.

Балерини

Балерините се появиха на модния подиум преди няколко години и по-всичко личи, че са се превърнали в непреходна тенденция. Удобни и стилни, тези обувки чудесно се комбинират с поли и рокли, както и с тесни панталони. Разнообразието от модели и цветове позволява на всяка дама да ги комбинира с подходящи аксесоари и да придаде колорит на тоалета си.

Балерини

Носете бяло

Въпреки че пролетта е цветна, а дизайнерите са оцветили модния подиум с дръзки шарки, белите спортни обувки винаги са на мода. Белите маратонки и класически бели кецове са идеалните ежедневни обувки на по-спортно облечените дами.

Удобни сандали

През по-топлите пролетни дни, идеалните ежедневни обувки са сандалите.

Тази година преобладаващи са сандалите с кожени каишки, както и с връзки до коляното. Цветовата гама е богата, като присъстват модели в класическите бежово и кафяво, както и пастелни тонове и искрящи цветове. На нисък ток или платформа, сандалите идеално се комбинират както с поли и рокли, така и с панталони и дънки.

Ако търсите удобство и комфорт, в комбинация с модерен стил, със сигурност ще намерите подходящи обувки в магазините на ССС. Разгледайте и подбраната селекция на модели ежедневни дамски обувки в онлайн магазина им. На сайта на ССС може лесно, бързо и сигурно да обновите гардероба си само с един клик на мишката.