Какво трябва да знаем за мъжките спортни екипи и избора на материи според сезона

Днес ще обърнем внимание на мъжкото съсловие от обществото. И по-точно на най-предпочитаните облекла и визии в неангажираща обстановка.

Какво трябва да знаем за мъжките спортни екипи и избора на материи според сезона

Дали някой от вас, читатели се сеща за мъж, който не се чувства удобно в качествен спортен екип, създаден с внимание към материите, издръжливостта и свободата на движението. От 1INMIND знаят, че силният пол обича здравината и комфорта на мъжките екипи. Някои мъже предпочитат по свободните дрехи както в гърдите и ханша, така и в предмишниците и прасците, а други залагат на добре описана фигура, долница тип цигара и щрих около китките и глезените.

Какво трябва да знаем за мъжките спортни екипи и избора на материи според сезона

Спортният или свободен стил се съобразява със сезоните и температурите, на които сме изложени. Ако търсим дрехи за активен спорт, излет и разходки в планината през студените месеци, е добре да се насочим към бързосъхнещи, водоотблъскващи материи с висок процент на полиестер и еластан. Това ще ни гарантира запазване на сухота, а от там ще намалим загубата на телесна температура. Дрехите и обувките трябва да са по-свободни, за да създават въздушна мембрана между вътрешната материя за изработване на изделието и тялото ви. Термобельото е изключение.

Памучните, естествени материи са перфектен избора за ежедневно облекло и мъжки спортни екипи предназначени за разходка в парка, спорт на закрито и небрежен дрескод. Горещите дни също предполагат 100% памучни трика за изработване на летни къси екипи от естествени материи, запазващи комфорта и добрата спортна визия.

Какво трябва да знаем за мъжките спортни екипи и избора на материи според сезона

С гръмкото навлизане в модния свят, уличния стил промени представите за еднообразни и скучни мъжки спортни облекла. Ето защо екипът на 1INMIND създаде дизайнерски продукти и екипи с разнообразни цветове и кройки, като се отличихме с ексклузивни щампи, кройки и добре подбрани материи.

Ако и вие имате изпълнено с непланирани задачи, динамично ежедневие, не трябва да оставяте извън гардероба си отделните части от мъжкия спортен екип. През лятото можете да съчетаете къси спортни бермуди от фелпа с по-свободна памучна тениска и спортни обувки. През вечерите може да използвате, като допълнение лека спортна горница с цип. Чорапите могат да бъдат видими, но е добре шарката и цветовете им да бъдат съобразени с цялостния аутфит. Шапка с изкривена козирка е перфектно допълнение към цялостната небрежна визия.

Какво трябва да знаем за мъжките спортни екипи и избора на материи според сезона

Важно е да разпознаваме качествените мъжки спортни дрехи. Първия признак е изработката на използваните платове и издръжливостта им във времето. В горещите летни дни ще попият и ще изведат влагата навън, като ще ви предпазят от дразнения и запарване. Добре е материята да бъде лека и приятна на допир. Качеството на щампата е от голямо значение, тъй като се предполага по-често пране и сушене на дрехите, заради ежедневната им употреба. Добре е да имате отделни маркери, с които бързо да оценявате качеството на стоката особено при онлайн поръчки. Погледнете внимателно детайлите около производителя или търговеца, а също така и цената на отделните артикули. Да, действително може да намерите мъжки спортни екипи на намаление и сравнително по ниска цена, но е добре да имаме предвид, че евтиното може да излезе солено.

Какво трябва да знаем за мъжките спортни екипи и избора на материи според сезона

Екипът на 1INMID има опит в изработването на маркови мъжки екипи от естествени материи и такива с примеси на полиестер и еластан. Ние осъзнаваме различните нужди на нашите клиенти, като им предоставяме възможността да се доверят на нашите избрани топ модели от категория – мъжки спортни екипи или да създадат свой собствен стил от различни артикули. Стремежът на компанията е да произвежда качествени мъжки облекла, носещи комфорт и индивидуален стил.