"Оранжева целувка" е най-актуалният цвят за пролет/лято 2022

В годината на водния, черен тигър според китайския хороскоп, сред палитрата от цветове като изумрудено зелено, циклама, лила, черно и златисто, един от най-хитови цветове е оранжевият. Този свеж цвят в по-светъл или натурален вариант е любим за сезона на дизайнери като Вера Уонг, Шери Хил за едноимените брандове, а също и на световноизвестните производители – Pronovias, Marchesa и Alyce Paris – всички представени ексклузивно в Bridal Fashion.

Тоалет в „оранжева целувка“ с миниатюрни кристали Swarovski, лодка деколте и цепка е едно от предложенията за абитуриентките от Sherri Hill. Друга рокля в мини вариант с кристални ресни в същия нюанс  е за парти или летен коктейл, отново от американската дизайнерка – Шери Хил.

Оранжеви бални рокли

Оранжеви бални рокли

Оранжеви бални рокли

Любимата в цял свят модна диктаторка - Вера Уонг залага на минималистичния стил, но с впечатляващи аксесоари. Подвижни „камбана“ ръкави, контрастни копринени цветя, ръкавици над лактите от естествена кожа се съчетават с ефирните, елегантни тоалети в изчистен стил. Детайли като „спагети презрамки“ и каишки се появяват на деколтета, гръб и отстрани на тоалета. Асиметрията също е много актуална.

Оранжеви бални рокли

Pronovias, Marchesa и Alyce Paris лансират топлия цвят, “изваден” като от портокалова градина, а тоалетите са вдъхновени от „Алиса в страната на чудесата“ .

Оранжеви бални рокли

Оранжеви бални рокли

Декорация с контрастна дантела, „А“ силует, цепки и V – образно деколте са част от предложенията на испанския гигант – производител на булчински и официални рокли. Marchesa „вижда“ оранжевият цвят в романтични съчетания, а при американската марка – Alyce Paris акцент е материята – стреч-мрежа с фини кристали, сатенирана коприна и дълбоко изрязан гръб.

Оранжеви бални рокли

Прекрасните тоалети в цвят  - „оранжева целувка“ са налични в Bridal Fashion и очакват почитателите на топ тенденциите в модата.

Оранжеви бални рокли