Новата колекция булчински рокли 2022 е вече налична в Брилянтин, гр. Бургас

Брилянтин, гр. Бургас като представител за Източна България на White One & St.Patrick е мястото, където всяка булка ще остане очарована не само от богатото разнообразие, но и от неповторимо красивите рокли. Повече от половин век PRONOVIAS сбъдва и най- смелите мечти на всяка бъдеща принцеса. Новият художествен директор на каталунския гигант не изневеряват на стила да бъдат винаги авангардни, иновативни, креативни и неповторими в красотата, която творят. Екипа на Брилянтин с доказан професионализъм предлага най-доброто от колекцията 2022 на булчинските рокли, които са в вече налични в Брилянтин гр. Бургас. С много трепет и вълнение е свързан избора на рокля, защото булката не само трябва да изглежда добре, но и да се чувства специална, вдъхновена, неповторима и удовлетворена от визията си. Да се погледнеш в огледалото и да изпиташ нескрито удовлетворение от образа в него е показател за това че е направен най-добрия избор, защото да бъдеш елегантна и красива не означава да се набиваш на очи, означава да останеш в паметта...

булчински рокли 2022

булчински рокли 2022

булчински рокли 2022

В предлаганите модели от Брилянтин за 2022 г. отново присъстват материите от ангелския фин копринен тюл, дантелата Chantly, която прави роклите божествени, кралският сатен, креп, ефирния шифон, коприната Micado и др. Райското вдъхновение за новата булчинска колекция 2022 е заимствано от хармонията на природата и желанието да сме близо до нея, а колко много се нуждаем от това именно в днешното време. Плавността на пустинните дюни и океанските вълни метафорично са вплетени в тъкани и линии, които правят една изискана версия на все по-популярният Бохо визия. Материите пресъздават ангелски ръкави, меки люлеещи се поли с красиви шлейфове. Величествено изглеждащи комбинации от няколко дантели ръчно монтирани върху тюл като нежна каскада от красиви букети пресъздават невероятна флорална игра от танцуващи мотиви. Деликатното присъствиe на пайети, перли и кристали Swarovski допълват усещането за кралско величие в изключителният ден. Иновативната техника - дантела върху телесен цвят тюл е отново използвана, като целта е да се създаде чувството на флорален бял татус върху кожата. Основните цветове са "off white" и "ivory", както и телесния или "nude color". Твърде авангардно е деликатната препратка заимстваща елементи на  модата от миналото, вечното и непреходното към днешните модни тенденции.

булчински рокли 2022

булчински рокли 2022

булчински рокли 2022

булчински рокли 2022

булчински рокли 2022

булчински рокли 2022

булчински рокли 2022

Линиите варират от класическата, непреходната принцеса за момичетата, които искат да блестят величествено в сватбения ден, през изисканата, елегантна и плавно преминаваща в долната част „А“ линия до невероятно  сексапилната ,,русалка”. Голи рамене, красиво оформени деколтета като такива и с тюл, дантела и кристали, нежни дантелени ръкави и изящно оформени гърбове, са част от елементите на невероятно красивите модели. Тенденциите в сватбените рокли през 2022 са изключително важни, а в Брилянтин булката ще бъде поглезена в този аспект на избора си и с много внимание, грижа и компетентност с лекота ще направи своя избор.

булчински рокли 2022

булчински рокли 2022

булчински рокли 2022

булчински рокли 2022

Изпитанията се трансформират в един положителен потенциален двигател за красивите и незабравими събития през 2022 г., каквито са и сватбите. Сватбена агенция Брилянтин с професионализъм и ведро настроение към всяка бъдеща булка, се явява своебразен съюзник с мечтата на всяко момиче да бъде най-красиво и уникално в нейният ден през настоящата 2022 г.