Чадърът - необходим аксесоар през дъждовните дни

Лошото време не трябва да е причина да пропуснете разходката или да отложите ангажиментите за друг ден. Единственото, от което се нуждаете, е стилен и качествен чадър. Той ще е вашето спасение в дъждовно време.

Няма как да си представим живота без чадър, особено през есенните и зимните месеци. Той е практичен, функционален аксесоар, който освен всичко друго, можем да съчетаем и с нашата визия. Защото може да изглеждате стилно и да се усмихвате, дори и когато навън е мрачно

От къде да изберете качествен чадър на достъпни цени?

В сайта eBags.bg ще откриете разнообразие от интересни модели чадъри, с гарантирано качество и страхотни цени. Там ще откриете:

  • Дамски чадъри;
  • Мъжки чадъри;
  • Сатенени чадъри;
  • Големи модели чадъри.

За своите клиенти те предлагат постоянни промоции и намаления, от които може да се възползвате по всяко време.

Как да изберете най-подходящия чадър?

Разнообразието на модели чадъри е голямо и понякога изборът е труден. Те се отличават не само по своя дизайн, но и по функционалността си.

Мъжките чадъри се отличава с това, че са по-големи на размер, предлагат се предимно в класически цветове, дръжката им е по-масивна и съответно са по-тежки.
Дамските чадъри се отличават най-често със светли цветове, интересен дизайн и са по-леки. Компактните чадъри заемат по-малко място в чантата на дамата, ето защо са много предпочитани от нежните половинки.

Що се отнася до механизма на чадъра, трябва да се отбележи, че аксесоарът той може да се сгъва механично, полуавтоматично или напълно автоматично.
Сгъваемите модели са по-практични. Можете да ги носите в ръката си или в чанта, тъй като не заемат много място, а са също толкова функционални. От друга страна, чадъри тип „бастун“ са доста по-големи и дори могат да се използват от двама души едновременно. Дръжката им е много удобна за хващане. Единственият недостатък е, че са по-тежки.

Чадъри