Модни тенденции в цветовете за есен-зима 2021-2022

Представяме ви най-новите визии за края на 2021 г. Ето най-новите тенденции в цветовете, които ще отбележат есенно-зимния сезон.

Цветовете на модата есен-зима 2021-2022
Мекота, както и дързост, това е, което можете да очаквате от цветовете за настоящия сезон. Ще намерим смесица от люляк, пастелни тонове, които вече са добре установени в гардеробите ни, и палитра от луди, интензивни цветове за есен-зима.

Люляк – големият победител тази година

Това определено е цветът на момента. Отне известно време, за да се отличи, защото се смята погрешно за остарял и леко старомоден. Но сега, когато се е настанил във външния ни вид, люлякът няма да изчезне.

Тази бледа вариация на флорално лилаво предлага интересна алтернатива за вашата мощно елегантна и женствена визия тази година. Това е любим цвят за цялостната визия и ние сме щастливи от това!

Нуждаете се от малко вдъхновение, за да създадете оригинален външен вид с люляк? Разгледайте колекциите за този сезон от Салваторе Ферагамо, Джил Сандър или Шанел, които го взеха и го превърнаха в цялостна визия. Но можете да възприемете лилавата тенденция и само чрез  аксесоар (особено ако това не е най-удобния за вас нюанс за облекло).


Лилава дантелена рокля

Как да носите люляк този сезон?

На първо място, трябва да знаете, че люлякът е идеален за вас, ако имате лятна женска цветова схема. Цялостният люляк ще сублимира тена на кожата ви, така че се възползвайте от него! Носете го с леко разчупен костюм (играйте с оверсайз) и чифт оригинални кецове ... и вие сте в тенденцията!

От друга страна, ако люлякът всъщност не е вашият идеален цвят (или просто не сте му голям фен), не се колебайте да го вмъкнете във външния си вид в малки дози. Люляков шев, джоб, бижу, чанта, лента на обувките ви ... Това докосване бележи разликата между базова визия и модерна!

Потопете се във вана със смели цветове!

Тази зима ще бъде по-витаминизирана от всякога! Тенденцията, която се очертава и за която се вълнуваме предварително, са силни енергични цветове. Вероятно вече сте го забелязали тази година със силното присъствие на цитрусовите тонове (интензивно оранжево, ярко жълто). Тази есен/зима придава интензивност на тази цветна вълна.

Пикантно зелено, лимонено оранжево, наситено лилаво, Versace ги сублимира на модните си подиуми този сезон и ние ги приемаме с голямо удоволствие!

Как да носите ярки цветове този сезон?

Ярко жълтото беше голям хит миналата пролет и вероятно ще остане така известно време. Така че можете да създавате цветни визии с ярко жълто и лилаво, например, за мощен и енергизиращ контраст.

От цвят кайсия, за това лято, за зимата преминаваме към по-интензивните тонове на мандарината или моркова, като например в колекциите на Salvatore Ferragamo.

Най-важното е да спазвате собствената си цветовата гама. Ако харесвате ярък цвят, но той не съответства на тена на кожата ви, запомнете цветовата диаграма: запазете цвета за долната част (или в изявени аксесоари) и носете неутрален цвят за себе си отгоре.