Топ материи за есен-зима 2021/2022

Представяме ви две топ материи, които определено не бива да пропускате този сезон.

Трикотаж

Загърнете се в трикотаж

Чиста вълна или не, трикотажът заема важно място в гардеробите ни тази есен-зима 2022. Отвъд традиционната малка жилетка или големия блузон за сезона, ще (пре)откриете страстта към плетенето!

За това подсказват колекциите на Fendi и Blumarine, всички обвити от главата до петите. С други думи, вълната преминава от блузони до поли и къси панталони ... и ние я обичаме!

Плетиво

Как да носите трикотаж този сезон?

Вече можем да ви кажем, че следващият сезон ще бъде подплатен с пухкави парчета. Плетени трикотажни изделия в карамелен есенен цвят, който да носите с високи ботуши или дори ботуши до бедрата: това е основният модерен външен вид за поразителен ефект!

Дънково сако, дънкова рокля
Модели на Рени Стил

Суровият деним ще ви накара да изглеждате страхотно

Дънките несъмнено са най-очевидната материя за носене в по-хладните сезони и лесно се намира.

Но този сезон звездата в гардероба ви няма да бъдат традиционните сини дънки (които все още обичаме). Това ще са черните или тъмни дънки от необработен деним, който ще ви облече отгоре до долу! Да, тази година този цялостен външен вид определено е задължителен.

Модел за вдъхновение в тази област е модното ревю на Hermès, което смеси миди пола от суров деним с палто с дължина три четвърти от същата материя – малко ретро и напълно приказно.

Деним

Какво е суров деним?

За да се създаде син деним, материалът се боядисва с индиго. След това се правят няколко цикъла измиване, за да се придаде желания окончателен вид.

Суровият деним, известен още като „сух деним“, е 100% памучен плат, който не се мие с вода по време на процеса на боядисване (през тази фаза на производството му). Ето защо той запазва цялата дълбочина на багрилото си и избледнява естествено с времето.

Как да носите суров деним този сезон?

Както вече се досещате, нашето предложение за есен/зима 2022 е нова цялостна визия.
Изберете тъмния, мощен суров деним както за панталон, така и за яке. Допълнете външния си вид с аксесоари. Това е оригинален монохромен избор, пълен с характер.

Още няколко топ тенденции за сезона може да видите във видеото по-долу: