Как да различаваме марковите дрехи от репликите

Купуването на дизайнерски стоки изисква много пари и на никого не би било приятно да получи фалшиви облекла на цената на оригинални. Затова е важно да знаем как да ги разграничавам и разпознаваме. Това не е много лесен процес, но екипът на онлайн магазин POLITIKOS изведе няколко основни стъпки, по които можете да определите дали дадена дамска или мъжка стока е реплика, или оригинал. Ако ги следвате, няма да ви бъде трудно да направите правилния избор. За да сте сигурни, че всичко е дизайнерско, пазарувайте маркови дрехи онлайн в POLITIKOS.

Politikos

Стъпки за разграничаване на фалшиви от оригинални продукти

Ако ги спазвате, няма да се сблъскате с проблемите на закупени на цената на дизайнерски стоки-реплика, независимо дали са облекло, или са обувки и аксесоари.

Маркови дрехи се продават само в официални магазини

Това се отнася и за онлайн магазините като POLITIKOS. Не се доверявайте на фейсбук групи или неизвестни сайтове. Ако имате дори малко съмнение, че нещо не е както трябва, можете да поискате сертификат за оригиналност. Онлайн също могат да ви бъдат изпратени или показани тези удостоверения.

Баркод на етикетите

Всеки артикул има информация на своя етикет. Тя не се ограничава само до размери и как да ги перете или почиствате. Потърсете етикета от вътрешната страна на облеклата или обувките, което не нарушава визията им, съветват от POLITIKOS. Първите три цифри от баркода са номерът на страната-производител. Ако са от Италия или Франция, оригиналността е на 100%.

Politikos

Качество

То може да бъде разпознато веднага. Качеството не се отнася само до материалите, но и до дребни неща, като равномерност на линиите, копчета, които са пришити симетрично, добре зашит цип и други. Всичко това трябва да е направено професионално и красиво при истинските маркови дрехи. В онлайн магазин POLITIKOS може да намерите такива и да се уверите как трябва да бъдат зашити всички аксесоари и орнаменти. Можем да дадем пример с Lacoste, където крокодилът трябва да гледа навън, не към копчетата или ципа. При кецове Конверс трябва да има баркод и печат All Stars, както и сериен номер от шест цифри.

Лого

Логото на марката винаги е по вътрешните и по външните детайли на продукта. То е ясно, с нормални размери и е от традиционните за производителя цветове. Ако очертанията са размазани, то дрехата е реплика.

Цена

Репликите са на много по-ниски цени, отколкото оригиналът. Ако искате маркови дрехи, но не ви се дават много пари, не се впускайте в пазаруване в съмнителни магазини, а изчакайте времето на разпродажба в POLITIKOS. Може да заложите и на онлайн ваучер и да си купете маркови стоки от известни брандове.

Снимки:
Модели от POLITIKOS