Новата колекция на Радостина Илиева е вдъхновена от любовта

Хелена Тодорова

Дизайнерката на модния бранд „Алегра“ направи фотосесия с най-новата си колекция “Adorable” за 2022 г., която включва както булчински, така и официални облекла. Радостина Илиева се е вдъхновила от магията, наречена любов, от чистотата и искреността в отношенията между двама влюбени. Предложенията включват разнообразни стилове рокли и могат да бъдат адаптирани към всяко събитие. Нейната последна колекция е предназначена за модерните и класическите, но и за романтичните и смелите представители на нежния пол.

Алегра

Алегра

Алегра

Облеклата от колекция “Adorable” варират от традиционни аутфити в стил „принцеса“ до разновидности на линии русалка. Акцентът е женствеността, която се подчертава от оголените рамене, „падналата яка“ и феерия от пеплуми и естествени щраусови пера. Предлагат се и рокли с колан в талията, който е изработен от кристали в цвят планина.

Роклите от най-новата колекция са подходящи за абитуриентки, булки, както и за всякакви по-официални събития.

Алегра

Алегра

Алегра

При изработката на новите предложения, дизайнерката е използвала красива коприна, тюл, френска дантела и органза. Също така присъстват ръчни инкрустации и естествени пера. Отличителен белег в тази колекция е блясъкът в материите, раздвижените детайли и множество кристали.

В цветовата гама доминират нежните и фини цветове. В официалната част на колекцията аутфитите се срещат в дръзко червено и агресивно черно, преминавайки към по-приглушени и ненатрапчиви нюанси на опушено лилаво, небесно синьо, пудра и пепелно розово. При булчинските рокли, освен основния млечно бял цвят, дизайнерката е включила розов кварц и нюд нюанс.

Алегра

Алегра

Алегра

Алегра

Снимки:

1. - 10. Аутфити от новата колекция “Adorable” на дизайнерката Радостина Илиева.

Модели: Радина Филипова и Стефани Карова – агенция Vip Fashion Group
Фотограф: Боби Решовски