Луксозни вечерни рокли - преглед на тенденциите и нови продукти за всеки вкус

В навечерието на специален празник всички жени се суетят около образ, който трябва да бъде луксозен и уникален, да пленява погледите на околните. Когато избирате празнично облекло, на първо място трябва да обърнете внимание на вечерните рокли. Модните вечерни рокли ще облагородят всяка женска визия, допълвайки я с елегантност и специален шик.

През този сезон вечерните рокли ще ви изумят с огромно разнообразие от стилове и материи. Основният критерий при избора ще бъде кройката, която трябва да коригира фигурата, като същевременно скрие недостатъците. Например, закръглените жени трябва да разгледат варианти с отворено деколте, модели с акцент върху талията, за да подчертаят формите си.

Вечерни рокли

Красивите вечерни рокли трябва да бъдат елегантни, така че всяка красавица да събере погледите на гостите на тържеството. По-долу вижте нашите малки съвети какво да търсите при избора на нова рокля за вечерта.

Луксозни вечерни рокли: преглед на тенденциите и новостите за всеки вкус. Новите колекции на световни дизайнери показват модели с шлейф, високи цепки и дълги ръкави. Макси версиите не е задължително да са в някой от основните цветове, не се колебайте да избирате рокли в люляк, тюркоаз, небесно синьо и метални нюанси.

Елегантните варианти от кадифе, дантела или сатен несъмнено ще бъдат оценени от притежателите на изискан вкус, а смелите красавици трябва да обърнат внимание на макси рокли с пайети, които могат да бъдат или с отворено деколте и цепка, или в изчистена вталена кройка.

Луксозни вечерни рокли: Универсална рокля с миди дължина
Удължена рокля за вечерта ви позволява да коригирате фигурата си, като добавите обем и скриете недостатъците там, където не трябва да бъдат. Вариациите от сатен, дантела и други благородни материи ще бъдат отлични решения. Най-универсални са вечерните midi рокли с разширена долна част и акцент на талията, винтидж модели и изключителни нови артикули с плисета.

Вечерни рокли

Луксозни вечерни рокли: Късо мини
Мини роклите са представени в цветни и закачливи версии, както и в лаконични и изискани стилове. Могат да бъдат украсени с пайети, дантели, драперии, подпухнали ръкави и връзки, което ви позволява да изберете опцията, която ще допълни фигурата ви най-добре. Кокетните дами ще изглеждат уникално в мини рокля с пайети или ресни, а за нежните и романтични натури късите рокли с полупрозрачни буфан ръкави ще бъдат най-доброто решение.

Луксозни вечерни рокли: Лъскави рокли с пайети
Най-тържествените и празнични са вечерните рокли с пайети. Комбинацията от макси дължина, права кройка и цветни пайети изглежда много елегантна и изключителна. Актуалните тенденции ще ви зарадват с разнообразие от златни, сребърни, изумрудени, черни, кафяви и холографски вариации. Рокли с втален силует ще бъдат възхитителни решения, които ще осигурят „уау-ефект“ в празнична визия.

Луксозни вечерни рокли: Отворени рамене
Вечерните рокли с отворена линия на раменете имат специална изтънченост и чар. Вариации с отворени рамене ще изглеждат чудесно на момичета с тънък врат и стърчащи ключици, и лесно могат да трансформират собствениците на фигурата "круша". За жените с буен ханш и тесни рамене този стил е идеален за вечерна визия.

Луксозни вечерни рокли: Драперия
Драперията ще бъде актуална декорация за вечерни рокли. Драперията е в перфектна хармония с мини, миди и макси дължини, като допълнение към тоалети с асиметрия, бухнали ръкави и отворено деколте. Драпираните вечерни модели изглеждат динамични и елегантни, те могат да бъдат допълнени с елегантна ретро прическа и грим с акцент на устните.

Луксозни вечерни рокли: Снежнобяла рокля
Вечерната рокля в бяло ще бъде идеално решение за празнична визия. Снежнобелите рокли изглеждат перфектно на всяка фигура: изисканите момичета трябва да изпробват красиви миди или мини рокли, украсени с мрежи и волани, а за по-закръглена фигура са подходящи модели с дантела.

Вечерни рокли

Луксозни вечерни рокли: Луксозно черно
Черната рокля ще се превърне в мистериозен и изискан вариант за вечерта. През този сезон интересни версии на къси рокли, изработени от кадифе и дантела, шикозно увиване на миди и приталени фасони с буфан ръкави, както и луксозни макси вариации с цепки и отворени рамене ще привлекат вниманието ви.

Смела, ретро визия може да се създаде с корсет черна рокля с разкроена миди пола, която е в перфектна хармония със светли къдрици и червени устни. За практичен и изискан вид в същото време, обърнете внимание на къса вечерна рокля с отворени рамене и надути ръкави, допълвайки я с малък съединител, пухкави обеци и разпусната коса.

Луксозни вечерни рокли: Зашеметяващо червено
Червената рокля със сигурност ще привлече специално внимание към техните собственици. Интензивното червено ще бъде идеалното решение при избора на вечерна рокля за специален празник. Красивите вечерни версии в червен нюанс са универсални, защото изглеждат страхотно на блондинки, брюнетки и червенокоси красавици, подчертавайки естествената красота и уникалността на всяка.

Червените рокли са перфектно съчетани с минималистични бижута под формата на обеци, вериги и пръстени, но е по-добре да избягвате масивни и закачливи аксесоари в изображенията.

Луксозни вечерни рокли: Избор на вечерни рокли в големи размери
Празничните рокли за по-едри жени са представени в огромно разнообразие от варианти. Вечерни макси рокли са показани в най-добрите стилове с драперия, асиметрия и отворено деколте, които перфектно скриват недостатъците, като се фокусират върху достойнствата. Дръзките красавици ще харесат мини или midi версиите от кадифе, дантела или пайети, а за изисканите дами роклята до пода с акцент на талията е идеалното решение.

Как да създадете зашеметяваща, но изчистена визия за специален повод? Този проблем може лесно да бъде решен, като се даде предпочитание на модерна вечерна рокля. Красивите нови артикули ни изумяват с огромно разнообразие, сред които наистина е трудно да се вземе решение и да се избере един модел. Предлагаме на вашето внимание гореща селекция от най-новите тенденции, която съдържа най-добрите вечерни рокли за сезона.