Кои са най-предпочитаните дестинации за почивки и екскурзии?

Пътешественикът във всеки един от нас вече се събуди и сме готови за нови приключения, запознанства и преживявания. Лятото ни предостави много възможности за интересни пътувания, но това, че то привършва, съвсем не означава, че трябва да ограничаваме пътешестващото ни Аз, а напротив – нека да продължим да опознаваме нови дестинации и да обогатяваме познанията си. За тази цел ще Ви запознаем с някои от най-предпочитаните дестинации за почивки и екскурзии – ако не сте ги посетили, то това е знак да го направите!

Руал Травел

Най-предпочитаната дестинация

Романтика, кулинарно богатство, омайваща красота и световно известно изкуство – така можем да опишем най-известната дестинация за почивки. Може би вече познахте коя е тя? Ако не сте, то няма да Ви държим в повече напрежение. Тази богата на култура и традиции страна е Италия! Държавата е предпочитана дестинация не само през разгара на лятото, напротив – тя оглавява списъка за екскурзии както през късното лято, така и в началото на есента. Италия омагьосва с красотата си всеки пътешественик и запленява сърцето му за дълго време. Всички сме чували за старите градове с прекрасни гледки, за вкусната италианска кухня, за леещите се вино и музика – Италия е и истинско културно съкровище, затова е и най-предпочитаната дестинация, независимо дали става въпрос за почивка или организирана екскурзия. А най-хубавото? С всяко посещение ще откривате нещо ново и запленяващо - Италия винаги предлага нови и красиви изживявания и емоции.

Руал Травел

Кои са другите най-предпочитани дестинации?

Несъмнено след Италия, то трябва да споменем и друго европейско съкровище, а именно Франция. Романтиката и загадъчността на страната привличат все повече туристи с всяка изминала година. Няма значение дали ще пътувате самостоятелно, с половинката си, семейно или с приятели – Франция винаги е правилната дестинация за Вашето пътуване. Както Италия, така и тази страна е известна с множеството си културни забележителности, с вкусната си си кухня, но Франция превъзхожда Италия в едно. Може би вече се досещате за какво става въпрос? Франция е дом на столицата на модата Париж! Никой не може да се сравнява по моден вкус с парижанките, а дизайнерските къщи са световноизвестни и държат първите места в класациите. Ако имате нужда от освежаване на гардероба, то стягайте багажа и се отправяйте към летището!

Задължително е да споменем и някои от по-екзотичните дестинации като например Малдивите, Бали и Дубай. Те влизат в топ предпочитани дестинации за почивки от няколко години и си заслужават да бъдат посетени. Със своя топъл климат, те са подходящи за посещение по всяко време на годината и винаги ще Ви оставят очаровани и запленени. Затова спрете да се чудите и изберете Вашето място за почивка или организирана екскурзия!

Какви оферти има в Руал Травел?

Кой не би искал да си спести стреса от организирането на пътуване, да остави плановете и организацията на друг и да се наслаждава на красивите дестинации и прекрасните разходки? Затова Ви предлагаме да изберете туристическа агенция, която има дългогодишен опит в бранша. Защо това да не е Руал Травел? Екскурзиите, които туроператорът предлага са винаги изпипани до детайл и Ви гарантират чудесно и незабравимо преживяване. В сайта са налични множество видове екскурзии и почивки, като има нещо за всеки – дали предпочитате самолетна или автобусна екскурзия, до екзотично място или известна европейска столица – ще откриете всичко! Може да изберете една от дестинациите, които вече Ви предложихме, а защо не и сами да разгледате и да изберете това, което най-много Ви допада. Екскурзиите и почивките, които се предлагат са евтини и се организират в топ дестинациите на различни държави. Не се чудете и изберете Вашето пътуване! Само не забравяйте – записванията стават отрано, затова побързайте!

Ако търсите вдъхновение за други дестинации за почивка, то ето още няколко топ предложения:

  •   Йордания

  •   Египет

  •   Израел

  •   Турция