Alessa - българското бижу в премиум модата

Днес съществуват множество физически и онлайн магазини, обявяващи, че предлагат висококачествени премиум дрехи и аксесоари. Всички те обаче са твърде еднакви с липса на каквато и да е грижа за клиента. Е, по-долу искаме да Ви представим един по-различен български бранд, носещ името Алеса. Какви луксозни и стилни премиум предложения ще откриете там, какви са условията за връщане на покупката и до колко време можете да го направите?

Alessa

Кой стои зад бранда Alessa?

Зад този моден бранд стоят двете сестри Мими и Мая, които разказват, че още от малки са усетили влечението си към модата, красивите дрехи и обувките. Те са изпробвали различни модели по цял ден, като малки деца, а днес са превърнали хобито си в успешен бизнес, който постоянно развиват. Мечтата им е превръщането на марката Alessa в първия български глобален разпознаваем моден бранд.

Най-интересното зад бранда е липсата на голямата верига от физически магазини за мода, а търговията се извършва изцяло онлайн. Това спестява значителни разходи, позволявайки предлагане на най-достъпни цени за изключително качествени премиум български дрехи.

Премиум дрехите на Алеса

Алеса е онлайн моден магазин за дамски български премиум стоки, отличаващи се със своите различни кройки и употребата на качествени и уникални материи за една истински секси визия. Там няма да откриете предлагащите се навсякъде идентични облекла. В Алеса авторският и креативен дизайн е задължителен. Това прави луксозните премиум дамски дрехи открояващи се от масово идентичните български продукти, достъпни в многобройните модни сайтове.

С какво се отличава от останалите?

Като хора, които постоянно следят модните тенденции и се интересуват от исканията и желанията на клиентките си, сестрите от Алеса имат амбицията да предложат решения на всички нужди на лоялните си клиентки и да ги глезят, както те заслужават. За целта в Алеса, освен изключително луксозните и качествени удобни премиум български дрехи, получавате още следните специални предложения:

  • Липса на срокове за връщане на покупката. Тоест, без значение преди колко време сте закупили определени дрехи - 3 дни, 3 седмици, 3 месеца или 3 години, Вие можете доживотно да върнете покупката си или да я замените. Единственото условие е да със запазен търговски вид (с етикета);

  • Допълнителни отстъпки за лоялни клиенти - Alessa VIP card, Alessa GOLD card, Alessa MORANO card с различни проценти за отстъпка;

  • Напълно безплатна доставка за цяла България;

Невероятен професионализъм и вежливо отношение от страна на консултантския екип.