Колекцията на Wolf Walley - елегантна, но с щипка дързост и характер

По време на дванадесетото издание на годишните награди за най-стилни и успешни българи БГ модна икона 2021" се състоя бляскав ревю-спектакъл на Академията за мода, на който специално за гостите на събитието, актуални колекции представиха утвърдени модни къщи и носители на приза „Златна игла” през годините. 

Представяме ви моделите на модния бранд “Wolf Walley” от колекцията “Selfi by Marinela”. Ето какво сподели за колекцията Милена Петрова, собственик на марката:

"С огромно вълнение Ви представям колекция Selfi by Marinela - вдъхновена от една много специална дама-Маринела Арабаджиева. Тя бе муза и причина да създам една много елегантна, и в същотото време дръзка колекция! Маринела е Жена, с главно “Ж”, жена, на която се възхищавам и от години е била пример за поведение и стил. Точно такава е и жената, която би избрала модел от колекцията - елегантна, но с щипка дързост и характер. Вярна на себе си и винаги предизвикваща внимание! Лице на колекцията е неподражаемата и прекрасна Марина Цветанова, която имам честа и удоволствието да познавам и да мога да нарека свой приятел! Насладете се! Всяка дама би искала да има моделите от колекцията в гардероба си. И има защо!"

Wolf Walley

Wolf Walley

Wolf Walley

Wolf Walley

Wolf Walley

Wolf Walley

Wolf Walley

Wolf Walley

Wolf Walley

Wolf Walley

Wolf Walley