Дамското манто властва през пролетта

Мантото е вид палто, но изработено от по-тънка и лека материя. Наподобява удължено сако. Дамското манто е връхна дреха, по-дълга от ханша, която се носи върху други дрехи - идеално е за хладните дни през пролетта, а също и за есента. Дължината му обикновено е под коляното, но варира около него, отворено е отпред - има ревери, едноредно или двуредно закопчаване и джобове. Мантото се изработва от по-леки платове или гладка кожа. Много подходящо е като бизнес облекло. В колекцията на българската марка mar.fashion има няколко модели дамски манта, подходящи за офиса или за ежедневието, като могат да се комбинират както с елегантни бизнес облекла, така и с дънки. Мантото може да придаде изискан вид на всеки тоалет.

Сиво манто

Това елегантно манто е в актуалния сив цвят, който според PANTONE е цвят на 2021 година.

Черно манто

Черно манто

Черното е винаги актуално, затова ви предлагаме две манта в класическо черно. Второто е допълнено с ефектно букле в долната част.

Бяло манто

Белият цвят е символ на чистота, невинността и почтеността. Смята се, че бялото е най-чистия и пълен цвят, символизиращ съвършенство и ново начало. Той има свойството да внушава удобство, успокоение и надежда. Нашето предложение е бяло манто от жакард, което можете да комбинирате с класическа права пола от същия плат.

Синьо манто

Синьо манто с ефектна долна част от колекцията на mar.fashion

Черно, бяло, сиво или синьо - изберете мантото, което най-добре ще разкрие вашата индивидуалност и личен стил!