Пролетни тенденции - какви дамски чанти ще са хит през този сезон?

Една жена не е достатъчно облечена, ако няма дамска чанта. Но каква да бъде тя? Това е въпросът за милион долара, който си задаваме в началото на всеки нов сезон. Защото няма как да не знаете поговорката - „Нов сезон – нова дамска чанта“. Ще се опитаме да обобщим разнообразието от модели и десени в няколко основни тенденции, с които се надяваме да Ви помогнем да се ориентирате и да намерите ИДЕАЛНАТА – тази дамска чанта, която ще Ви вълнува в следващите месеци.

Дамски чанти

Големи и многоцветни дамски чанти

Този тип дамски чанти са като ходещи картини на импресионисти и имат възможност да преобразят и най-скучния тоалет.

Особеното при тези чанти е, че те не търпят конкуренция от друг ярък елемент от облеклото, така че вземете ли си подобна дамска чанта, заложете на едноцветните дрехи, които да са като основа, на която Вашата чанта-картина да изпъкне.

Gabor

Малка черна чанта

Също като малката черна рокля, малката черна чанта с дълга дръжка е най-лесното, удобно и ежедневно решение, в което да носите най-необходимите си вещи. Може да е кръгла или четириъгълна, от капитонирана кожа или декорирана с елегантна верижка. Една такава малка черна чанта е абсолютно незаменима за всеки ден, а също е и удобна за носене.

Малка цветна чанта

Малката дамска чанта в ярък цвят е като целувка от лятото, която пазим до сърцето си. Или малко по-надолу ;) Една ярка, крещяща за внимание и обожание малка цветна чанта е логичният завършек на пролетно-летните рокли и небрежните комбинации от дънки и тениска.

Събират само най-необходимото, почти не се усещат като тежест и завършват по неповторим начин визията.

Дамски чанти

Мултифункционална голяма дамска чанта

Вероятно веднага сте си представили модела, който имаме предвид – голяма трапецовидна дамска чанта, в която може да се побере не само лаптопа и тефтера, но и малка отвертка, забравените играчки на детето и продуктите за вечерята.

Почитателките на този модел дамски чанти знаят, че тяхното огромно предимство е, че изглеждат елегантно, без значение с какво сте сложили вътре.

Изберете такава от хубава и здрава кожа, за да издържи на всичко, което може да се побере вътре. Цветовете са по избор – от класическо черно до смело жълто.

Често тези модели се предлагат в комплект с големи портфейли в същия тон, който може да служи и за малка коктейлна чанта, за която ще стане дума по-долу.

Дамски раници

Като говорим за мултифункционалност, няма как да не споменем дамските раници. От спортно-планинска екипировка те се превърнаха в моден аксесоар, спасител на всички онези дами, на които им е омръзнало да мъкнат на едно рамо тежки дамски чанти.

Можете да изберете класическа черна на цвят раница, която да съчетавате лесно с всичките си дрехи или обувки или да отидете в другия край на скалата и да изберете цветна, весела и различна раница, която да е Вашият личен моден подпис.

Раница

Коктейлни чанти

Ще Ви споделим един моден фокус – как да превърнете дънки и тениска от спортно в елегантно облекло. Сменяте дамската раница с коктейлна чанта, а сникърсите – с обувки на висок ток. Да, коктейлните чанти имат тази тайна функция да придават елегантност на всяка визия.

Ако досега не сте имали такава, изберете малка и кокетна чанта в златисто или коралово, за да блестите на всяко събитие.