Персонализираните продукти - оригинален подарък

Все по-актуална тенденция в модата е персонализирането. Създаването на персонализирани дрехи и аксесоари за вас и вашето семейство е забавно. Ще се изненадате, че в днешно време можете да персонализирате почти всеки продукт. Ако обичате да рисувате, да правите снимки и да създавате, можете да направите свои собствени уникални рокли, костюми, играчки и аксесоари. По този начин можете да имате продукти в любимите си цветове и стилове, без да се налага да ги търсите. Можете дори да създадете едни и същи рокли за майка и дъщеря, или костюми за баща и син и да станете следващите звезди в социалните медии, или да използвате една и съща рисунка или снимка, за да създадете подходящи дрехи и аксесоари за вас или да направите оригинални подаръци за вашето семейство и приятели. Разгледайте някои сайтове, които ви предлагат различни персонализирани продукти:

За вашите деца
Детски рокли - Искали ли сте някога да имате рокля, която не сте намерили в магазините? Сега можете да я нарисувате вие или вашето дете! Fashion.bg предлага шаблон за рокля, върху който можете да нарисувате или напишете всичко, което искате. По този начин можете да създадете рокля, която да съчетаете по цветове и мотиви с любимите си аксесоари или просто да нарисувате нещата, които харесвате най-много - нещата, които обичате, любимата ви гледка към града, персонаж от книга или филм и т.н.

Fashion.bg превръща вашите рисунки в цветни рокли с рисунки. За да поръчате рокля просто ни изпратете снимка на рисунката. След седмица ние ще ви изпратим готовата рокля.

Рокли с рисунки
Дамски и детски рокли на Fashion.bg, представени на Фестивал на модата и красотата Варна 2020

Ако искате да направите уникален подарък-изненада, изпратете ни готова рисунка на вашето дете, която ще отпечатаме по подходящ начин върху роклята. Това е един страхотен оригинален подарък за момиче!

Играчки - Идеята за Budsies възниква за първи път, когато Алекс вижда как Мишел прегръща нейните плюшени животни и ги прибира през нощта. Тя се запитала: „Ами ако мога да превърна рисунка в приятел на плюшено животно?“ Всички деца биха могли да имат свои собствени приятели (оттук и името Budsies!), които да прегръщат и държат. Алекс била хипнотизирана от идеята буквално да съживи рисунките си и да направи света по-прегръщаем!

Персонализирани играчки

За мъже

Вече има много онлайн сайтове, които ви дават възможност сами да проектирате своите дрехи по поръчка. Това се отнася най-вече за мъжките костюми, блейзери  и ризи, за които освен че можете да посочите вашите размери и да ги получите изработени по ваша мярка, можете да избирате и вида на плата, ревера, копчетата, джобовете и буквално да създадете за минути уникален модел костюм или риза, които да персонализирате и с вашето име под формата на бродерия.

Персонализирани играчки

Портфейли - coolwallet.mobi предлага модерен и разкошен персонализиран портфейл. Техният професионален екип от дизайнери превръща имената и снимките в прекрасни портфейли с добро качество и конкурентни цени чрез използване на най-новите технологии за производство на кожени портфейли.

Персонализирани играчки

Колани - Gavere Leather ви помагат да създадете колан, персонализиран с вашето име, поставено върху самия колан или върху кожена катарама.

Персонализирани играчки

За жени

Шал или Парео
Създайте шал с размери 1,40 х 90 см, който може да се ползва и като парео през лятото. В онлайн магазин Fashion.bg изпращате ваша снимки, може да добавите и текст. След седмица, вашият персонализиран шал / парео е готов. Това е идеален подарък за всякакъв повод!

Парео със снимка на клиента

Ирена Черкезова – Лице на Fashion.bg

Парфюми - Можете да създадете свой собствен парфюм в UNIQUE с лекота. Първо изберете един от техните 5 мъжки или женски аромата, например спортен или елегантен. Това подчертава характера на вашия парфюм. След това изберете любимия си аромат, например флорален, плодов или ориенталски. Можете да го наименувате, както и да го етикетирате с различни дизайни. Също така е възможно да качите едно от вашите собствени лога или снимки. Бутилките са отпечатани по поръчка, използвайки най-новите производствени техники и са персонализирани от експертите по аромати в UNIQUE.

Персонализирани играчки

Обеци - Независимо дали се опитвате да пресъздадете изгубено наследство, търсите булчински обеци, които да съвпадат идеално с пръстените ви, или просто търсите идеалния подарък, няма по-перфектни обеци от тези, които ще проектирате с техните художници. Направете своята покупка смислена с обеци, проектирани и създадени специално за вас.

Персонализирани играчки

Персонализирано колие за снимки - чудесно като персонализиран подарък за домашни любимци. Висулката може да бъде направена на всякакъв вид домашен любимец или дори на човешко лице. Уникално ръчно изработено колие от сребро проба 925. Единствен по рода си начин да покажете любовта си към вашия домашен любимец.

Персонализирани играчки

За всеки

Калъфчета за телефон – Fashion.bg може да изработи за вас калъф за телефон с ваша снимка. Изпратете модела на вашия телефон и вашата снимка и те ще отпечатат уникален калъф за вашия телефон.

Калъфче за телефон със снимка на клиента

Калъфче за телефон, отпечатано за Радина Дамянова

Чорапи – Можете да си направите дизайн на чорапи по поръчка с повтарящо се лого. Съставът им е 80% памук, 18% найлон и 2% еластан. За да започнете да персонализирате, изберете цвета и размера на чорапите си. След това качете вашето лого. След това изберете два други цвята, за да завършите дизайна. Персонализираните чорапи са идеалния подарък за вашите служители, клиенти и партньори. Откажете тениските и опитайте нещо различно. Създайте персонализирани чорапи с цветове, лого или слоган на вашата компания.

Персонализирани играчки

Часовници – EONIQ предлага да си направите напълно персонализиран часовник с циферблат, който свети в тъмното, има швейцарски стрелки Super Lume, механизъм на Miyota 8, европейска кожа, водоустойчив до 100 метра.

Персонализирани играчки